Madlen@
Fanka BB :)
oj zgadzam się widzę że jest tu nas coraz więcej po ivfto chyba było najpiękniejsze uczucie zobaczyć te dwie kreski na teście po wszystkim co człowiek przeszedł przez ivf
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj zgadzam się widzę że jest tu nas coraz więcej po ivfto chyba było najpiękniejsze uczucie zobaczyć te dwie kreski na teście po wszystkim co człowiek przeszedł przez ivf
to czekanie chyba jest najgorszeOj bardzo po zastrzykach czułam się dobrze, ale miałam brzuch spuchnięty i wzdęty, punkcja nie była taka zła jak myślałam, a potem zostało czekanie
Dla mnie tak, jak czymś się nie zajmę to cały czas o tym myślę i czas wolniej leci. Chociaż niedawno byłam na 1 wizycie kwalifikacyjnej do invitro, a teraz będę umawiać wizytę potwierdzającą ciążęto czekanie chyba jest najgorsze
Czasem brakuje dosłownie dnia, żeby akcja serca się zaczęła, owulacja mogła się przesunąć, a zagnieżdżenie być ciut później więc spokojnie! Trzymam kciuki i mam nadzieję, że za tydzień zobaczysz serduszko bijące jak dzwon!Ja już po wizycie i chyba nie jest dobrze..
Dziś teoretycznie 6+1 brak akcji serca..
YS 0.28cm
GS 1.26cm
Za tydzień w środę kontrola.. Ale ja nie mam nadziei
@Kasia @Bardo jeszcze nic straconego!! Czy ty masz zawsze regularne cykle? Wiesz dokładnie kiedy była owulacja?Ja już po wizycie. Trafiłam na mało empatycznego lekarza. Na razie widać pęcherzyk z echem ciałka żółtego, czy to tak młoda ciąża czy po prostu źle się rozwija.. nie wiadomo i mam dużego krwiaka obok. Powiedział, że jestem w ciąży, ale wszystko może się wydarzyć. Mam zrobić kolejne USG za około 10 dni. I w sumie to czuję jakbym dostała obuchem w łeb.. Po wizycie zrobiłam od razu betę, zobaczymy jaki jest przyrost.
Ja już po wizycie. Trafiłam na mało empatycznego lekarza. Na razie widać pęcherzyk z echem ciałka żółtego, czy to tak młoda ciąża czy po prostu źle się rozwija.. nie wiadomo i mam dużego krwiaka obok. Powiedział, że jestem w ciąży, ale wszystko może się wydarzyć. Mam zrobić kolejne USG za około 10 dni. I w sumie to czuję jakbym dostała obuchem w łeb.. Po wizycie zrobiłam od razu betę, zobaczymy jaki jest przyrost.
Dziewczyny trzymam za Was kciuki! Tak naprawdę tutaj każdy dzień może robić różnice głowa do góry! Po następnych wizytach czekamy na informacje o bijących serduszkachJa już po wizycie i chyba nie jest dobrze..
Dziś teoretycznie 6+1 brak akcji serca..
YS 0.28cm
GS 1.26cm
Za tydzień w środę kontrola.. Ale ja nie mam nadziei
@Kasia @Bardo jeszcze nic straconego!! Czy ty masz zawsze regularne cykle? Wiesz dokładnie kiedy była owulacja?
Miałam taką sama sytuację z córką .. pamiętam że wtedy cykl zaczął mi się 1.05 u lekarza potwierdzić ciążę byłam w 7 TC a dr mówi że serduszka nie słyszy a że ja już wcześniej miałam 3 poronienia za sobą to już czarny scenariusz.. dwa dni później znów byłam na usg zarodek urósł ale serca nie bylo.. za kolejne 2 dni znów USG i serduszko już było! Poprostu ciąża była młodsza.. owulacja musiała być późno.. teraz też cykl zaczęłam 29.04 a wizytę mam dopiero 21.06 żeby nie panikować że serduszka nie ma.. wiem że owulacja była w 20 DC więc spokojnie trzeba czekać, bądź dobrej myśli