reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja bym baaardzo chciala urodzic maksymalnie po terminie😂 byle do wiosny jak najkrocej!! Ale twardnieje mi ten brzuch sporo. Z drugiej strony im wczesniej tym mniejsze dziecko😂
Powiem ci że ja syna rodziłam pod koniec października . Całą zimę spacerowaliśmy , przeszliśmy kolki . To był najlepszy moment bo latem miałam już nocki przespane .. teraz się też cieszę że w te upały nie muszę chodzić w ciąży ani maluszek nie będzie się męczył.

Nam zostało 49 dni, ale coś nie mogę walizki spakować, chciałam w średnia a wychodzi że jak wszystko w jednym mamy mieć to dużą walizkę byśmy musieli wziąć, jak tajni Was w temacie pakowania? Wiadomo szpital, szpitalowi nie równy ☺️

Nam zostało 49 dni, ale coś nie mogę walizki spakować, chciałam w średnia a wychodzi że jak wszystko w jednym mamy mieć to dużą walizkę byśmy musieli wziąć, jak tajni Was w temacie pakowania? Wiadomo szpital, szpitalowi nie równy ☺️
Zależy co bierzesz . Czasami się kupuje przy pierwszym takie rzeczy które wogole sie nie używa

Ja np. biorę ubranka na wyjście pakowane woreczki na suwak . Nie ufam mężowi w tej kwestii i jeszcze dowiezie mi krótkie spodenki :)

reklama
Zależy co bierzesz . Czasami się kupuje przy pierwszym takie rzeczy które wogole sie nie używa
Jest taka lista, propozycje, co prawda opcjonalne niektóre pozycje, które szpital sugeruje żeby spakować i mam wszystko z tej listy. Ubranka na wyjście to naszykuje w domu i narzeczony zabierze jak po nas pojedzie. Tych na wyjście nie biorę do walizki.
Najwięcej rzeczy to dla mnie na tej liście jest, na sale porodowa, na sale poporodowa 🙈

Do góry