reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja bym baaardzo chciala urodzic maksymalnie po terminie😂 byle do wiosny jak najkrocej!! Ale twardnieje mi ten brzuch sporo. Z drugiej strony im wczesniej tym mniejsze dziecko😂
Powiem ci że ja syna rodziłam pod koniec października . Całą zimę spacerowaliśmy , przeszliśmy kolki . To był najlepszy moment bo latem miałam już nocki przespane .. teraz się też cieszę że w te upały nie muszę chodzić w ciąży ani maluszek nie będzie się męczył.

Nam zostało 49 dni, ale coś nie mogę walizki spakować, chciałam w średnia a wychodzi że jak wszystko w jednym mamy mieć to dużą walizkę byśmy musieli wziąć, jak tajni Was w temacie pakowania? Wiadomo szpital, szpitalowi nie równy ☺️

Nam zostało 49 dni, ale coś nie mogę walizki spakować, chciałam w średnia a wychodzi że jak wszystko w jednym mamy mieć to dużą walizkę byśmy musieli wziąć, jak tajni Was w temacie pakowania? Wiadomo szpital, szpitalowi nie równy ☺️
Zależy co bierzesz . Czasami się kupuje przy pierwszym takie rzeczy które wogole sie nie używa

Ja np. biorę ubranka na wyjście pakowane woreczki na suwak . Nie ufam mężowi w tej kwestii i jeszcze dowiezie mi krótkie spodenki :)

reklama
Zależy co bierzesz . Czasami się kupuje przy pierwszym takie rzeczy które wogole sie nie używa
Jest taka lista, propozycje, co prawda opcjonalne niektóre pozycje, które szpital sugeruje żeby spakować i mam wszystko z tej listy. Ubranka na wyjście to naszykuje w domu i narzeczony zabierze jak po nas pojedzie. Tych na wyjście nie biorę do walizki.
Najwięcej rzeczy to dla mnie na tej liście jest, na sale porodowa, na sale poporodowa 🙈

Do góry