reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja marzyłam o tym, żeby pierwsze dziecko mieć przed 30stka, ale długo się staraliśmy o pierwszą ciążę i urodziłam miesiąc po 30stych urodzinach 😊 kolejny bobas będzie przed 32 urodzinami 🤭
Ja dostanę 2 tygodnie po 32 urodzinach, o Wike też się długo staraliśmy teraz poszło szybciej 🙃

Ja marzyłam o tym, żeby pierwsze dziecko mieć przed 30stka, ale długo się staraliśmy o pierwszą ciążę i urodziłam miesiąc po 30stych urodzinach 😊 kolejny bobas będzie przed 32 urodzinami 🤭
Najważniejsze, że się udało! 😊
Ja piłam 3 dziennie, a teraz jak wyczytałam że przez kofeinę jest dużo wyższe ryzyko poronienia to zeszłam do 1 i umieram przez resztę dnia 😅😅
Ja piłam 4 kawy dziennie i to takie mocne z ekspresu 😁 pierwszy tydzień po zrobieniu testu piłam jedną a później mi zbrzydła i odstawiłam całkiem 😁

Ja jestem kawoholikiem, ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży odstawiłam z dnia na dzień, teraz czasem pozwolę sobie na bezkofeinową. Ale ja to się boje przez te moje ciążowe epizody z nadciśnieniem. Więc tylko wodę pije. Czasem herbatkę rooibos bo niby można. Już tak przywykłam że jak pomyślę o czymś innym niż woda to mam mdłości.
Ja pierwsze dziecko urodziłam mając 27 lat, a teraz 31 lat. Bo jestem z końca 92. Zawsze planowałam żeby mieć dwoje dzieci i urodzić przed 30 tką ale trochę się zeszło.

reklama
Ja jestem kawoholikiem, ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży odstawiłam z dnia na dzień, teraz czasem pozwolę sobie na bezkofeinową. Ale ja to się boje przez te moje ciążowe epizody z nadciśnieniem. Więc tylko wodę pije. Czasem herbatkę rooibos bo niby można. Już tak przywykłam że jak pomyślę o czymś innym niż woda to mam mdłości.
Ja pierwsze dziecko urodziłam mając 27 lat, a teraz 31 lat. Bo jestem z końca 92. Zawsze planowałam żeby mieć dwoje dzieci i urodzić przed 30 tką ale trochę się zeszło.
Mój lekarz potwierdził, że jeśli nie piję herbaty to jedna kawka dziennie jest w porządku i na początku ratowało mi to życie, później po odstawieniu musiałam sobie robić drzemki w ciągu dnia, a po kilkunastu dniach wszystko wróciło do normy 😁 W ostatnią sobotę powiedziałam sobie, że zaszaleje przy weekendzie i wypiję, ale mi nie smakowała, może dzisiaj też podejmę próbę i napiję się z mężem do śniadania 😁
Dobrego weekendu dziewczyny! 😊

Do góry