reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Kochane
Byłam dziś na wizycie, bo w nocy miałam jakąś niestrawność i oczywiście panika 😁
Okazało się że z maleństwem wszystko dobrze ❤️ serduszko ładnie bije, ♥️ 3.1 cm.
Prawdopodobnie to chłopiec 🤔 niby to wcześnie ale ewidentnie coś mocno odstawało między nóżkami 😁
Kolejne wczesne określenie płci 😊
Ja to się zastanawiam czy to nie ten wyrostek płciowy, który dopiero opada przy pierwszych badaniach prenatalnych, bo on normalnie sterczy do góry, a później opada jak jest dziewczynka lub zostaje jak jest chłopiec 🤔 kiedyś o tym czytałam, ale mogę się mylić 🤭

reklama
Kolejne wczesne określenie płci 😊
Ja to się zastanawiam czy to nie ten wyrostek płciowy, który dopiero opada przy pierwszych badaniach prenatalnych, bo on normalnie sterczy do góry, a później opada jak jest dziewczynka lub zostaje jak jest chłopiec 🤔 kiedyś o tym czytałam, ale mogę się mylić 🤭

No mąż ma nadzieję że opadnie, bo tak chciał dziewczynkę 😁

Cześć dziewczyny, co prawda termin porodu mam na 25 stycznia, ale na grupie styczniowych mam niewiele się dzieje, założona jest jakaś grupa prywatna do której nie można się dołączyć a tutaj widzę ze sporo się dzieje i co chwile do Was zaglądam, czuje ze potrzebuje wsparcia innych kobiet, to moja pierwsza ciąża. Mogę się przyłączyć do Was? :)

Aaa czy dobrze widzę w nicku że 94 rok. ☺️

To też moja pierwsza 😊

No mąż ma nadzieję że opadnie, bo tak chciał dziewczynkę 😁
A takim razie trzymam kciuki ✊❤️
Kiedyś o tym czytałam i dlatego na prenatalnym mówi się, że to takie 50/50 😊
U mnie po pierwszych prenatalnych miał być chłopiec, a w 17tc była dziewczynka i tak zostało, dlatego nawet nie będę się pytać o płeć na wizycie tylko poczekam 😀 mój mąż teraz marzy o synku 😊

reklama
Do góry