reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja marzyłam o tym, żeby pierwsze dziecko mieć przed 30stka, ale długo się staraliśmy o pierwszą ciążę i urodziłam miesiąc po 30stych urodzinach 😊 kolejny bobas będzie przed 32 urodzinami 🤭
Ja dostanę 2 tygodnie po 32 urodzinach, o Wike też się długo staraliśmy teraz poszło szybciej 🙃

Ja marzyłam o tym, żeby pierwsze dziecko mieć przed 30stka, ale długo się staraliśmy o pierwszą ciążę i urodziłam miesiąc po 30stych urodzinach 😊 kolejny bobas będzie przed 32 urodzinami 🤭
Najważniejsze, że się udało! 😊
Ja piłam 3 dziennie, a teraz jak wyczytałam że przez kofeinę jest dużo wyższe ryzyko poronienia to zeszłam do 1 i umieram przez resztę dnia 😅😅
Ja piłam 4 kawy dziennie i to takie mocne z ekspresu 😁 pierwszy tydzień po zrobieniu testu piłam jedną a później mi zbrzydła i odstawiłam całkiem 😁

Ja jestem kawoholikiem, ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży odstawiłam z dnia na dzień, teraz czasem pozwolę sobie na bezkofeinową. Ale ja to się boje przez te moje ciążowe epizody z nadciśnieniem. Więc tylko wodę pije. Czasem herbatkę rooibos bo niby można. Już tak przywykłam że jak pomyślę o czymś innym niż woda to mam mdłości.
Ja pierwsze dziecko urodziłam mając 27 lat, a teraz 31 lat. Bo jestem z końca 92. Zawsze planowałam żeby mieć dwoje dzieci i urodzić przed 30 tką ale trochę się zeszło.

reklama
Ja jestem kawoholikiem, ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży odstawiłam z dnia na dzień, teraz czasem pozwolę sobie na bezkofeinową. Ale ja to się boje przez te moje ciążowe epizody z nadciśnieniem. Więc tylko wodę pije. Czasem herbatkę rooibos bo niby można. Już tak przywykłam że jak pomyślę o czymś innym niż woda to mam mdłości.
Ja pierwsze dziecko urodziłam mając 27 lat, a teraz 31 lat. Bo jestem z końca 92. Zawsze planowałam żeby mieć dwoje dzieci i urodzić przed 30 tką ale trochę się zeszło.
Mój lekarz potwierdził, że jeśli nie piję herbaty to jedna kawka dziennie jest w porządku i na początku ratowało mi to życie, później po odstawieniu musiałam sobie robić drzemki w ciągu dnia, a po kilkunastu dniach wszystko wróciło do normy 😁 W ostatnią sobotę powiedziałam sobie, że zaszaleje przy weekendzie i wypiję, ale mi nie smakowała, może dzisiaj też podejmę próbę i napiję się z mężem do śniadania 😁
Dobrego weekendu dziewczyny! 😊

Do góry