reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Hejka :) ja dziś byłam na becie bo w poniedziałek mam lekarza, co do samopoczucia to mam straszne wahania nastroju, jestem płaczliwa za chwilkę wkurzona, wczoraj tak się pokłóciłam z mężem, że szyby drżały 😜
oj tak wahania nastroju 🙈 ja po transferze potrafiłam się rozpłakać w sekundzie o każda bzdurę, teraz już jest lepiej 😊

Co ciekawe robiłam dzień wcześniej jeden test i wyszedł negatywny 🧐
28 maja dokładnie a 29 maja coś mnie tknęło żeby zrobić znowu. Nie miałam żadnych objawów po prostu poczułam, że muszę powtórzyć test i wyszedł pozytywny 🙈

A mi wczoraj i dzisiaj wszystko z rąk leci, jakieś mam sztywne ruchy odkąd się dowiedziałam że w ciąży jestem 😂 glupieję 😅 Wczoraj przewróciłam szklankę z sokiem, noże, widelce mi lecą 😂

Co ciekawe robiłam dzień wcześniej jeden test i wyszedł negatywny 🧐
28 maja dokładnie a 29 maja coś mnie tknęło żeby zrobić znowu. Nie miałam żadnych objawów po prostu poczułam, że muszę powtórzyć test i wyszedł pozytywny 🙈
a to dziwne, a z tej samej firmy test co następnego dnia? U mnie cienie to nawet wieczorem wychodziły bez dłuższego trzymania siusiu 😀 facelle z rosmana najlepsze 💪

reklama
Na objawy chyba jeszcze za wcześnie (tak mawiają, ze to nie mozliwe na początku ale wiemy jak jest )
Mi jest ciągle zimno, mimo że jestem nad morzem i piękna pogoda, ale czy kojarzyć to z ciążą to nie wiem. I brzuch trochę pobolewa ogolnie dobrze 😀
Nie za wcześnie, ja w każdej ciąży miałam od 6 tyg mdłości. Na początku tylko rano, potem już cały dzień. Także spodziewam się na dniach
Mi lekarz kazał betę dwa razy zrobić ale zrobiłam 3 razy bo umierałam z ciekawości 😅
To chyba tylko mnie tak zapachy męczą :/
Wg apki 6tyg + 1 dzień
Mnie też męczą , dziś mi truskawki nawet śmierdziały 🙈
Hejka melduje się i ja😜 wczoraj grill był ludzi trochę się zeszlo ale maz wlał mi piwo w kuchni w szklankę i nikt nie widział że 0%😅 co do objawów to ja też mam wyczulony węch.. strasznie to wkurzające szczególnie jak teraz upał i ludzie średnio pachną 🤢 dziś zaczynam 7 TC 😊 już się oswoiłam z tą myślą .. został mi jeszcze jeden test w domu i tak mnie kusi żeby go zrobić bo jak robiłam ostatnio(3 szt) to kreska była blada.. więc z ciekawości może dziś zrobię żeby zobaczyć czy będzie bordowa😅 boli mnie gardło😔 ale to może od lodów bo ciągle bym je jadła.. za to nic innego słodkiego gdzie ja czekoladoholoczka jestem😅
Ja robiłam 5, w tym był jeden poczasiak, to go wyrzuciłam, żeby się nie nakręcać 🙈

Do góry