reklama
Madlen@
Fanka BB :)
oj tak wahania nastroju ja po transferze potrafiłam się rozpłakać w sekundzie o każda bzdurę, teraz już jest lepiejHejka ja dziś byłam na becie bo w poniedziałek mam lekarza, co do samopoczucia to mam straszne wahania nastroju, jestem płaczliwa za chwilkę wkurzona, wczoraj tak się pokłóciłam z mężem, że szyby drżały
Madlen@
trzymam kciuki który przyrost?Hejka ja dziś byłam na becie bo w poniedziałek mam lekarza, co do samopoczucia to mam straszne wahania nastroju, jestem płaczliwa za chwilkę wkurzona, wczoraj tak się pokłóciłam z mężem, że szyby drżały
sara.woj
Drugitrzymam kciuki który przyrost?
Madlen@
a to dziwne, a z tej samej firmy test co następnego dnia? U mnie cienie to nawet wieczorem wychodziły bez dłuższego trzymania siusiu facelle z rosmana najlepszeCo ciekawe robiłam dzień wcześniej jeden test i wyszedł negatywny
28 maja dokładnie a 29 maja coś mnie tknęło żeby zrobić znowu. Nie miałam żadnych objawów po prostu poczułam, że muszę powtórzyć test i wyszedł pozytywny
Madlen@
to czekamy na wynikiDrugi
reklama
meksykanka11
Nie za wcześnie, ja w każdej ciąży miałam od 6 tyg mdłości. Na początku tylko rano, potem już cały dzień. Także spodziewam się na dniachNa objawy chyba jeszcze za wcześnie (tak mawiają, ze to nie mozliwe na początku ale wiemy jak jest )
Mi jest ciągle zimno, mimo że jestem nad morzem i piękna pogoda, ale czy kojarzyć to z ciążą to nie wiem. I brzuch trochę pobolewa ogolnie dobrze
Mnie też męczą , dziś mi truskawki nawet śmierdziałyMi lekarz kazał betę dwa razy zrobić ale zrobiłam 3 razy bo umierałam z ciekawości
To chyba tylko mnie tak zapachy męczą :/
Wg apki 6tyg + 1 dzień
Ja robiłam 5, w tym był jeden poczasiak, to go wyrzuciłam, żeby się nie nakręcaćHejka melduje się i ja wczoraj grill był ludzi trochę się zeszlo ale maz wlał mi piwo w kuchni w szklankę i nikt nie widział że 0% co do objawów to ja też mam wyczulony węch.. strasznie to wkurzające szczególnie jak teraz upał i ludzie średnio pachną dziś zaczynam 7 TC już się oswoiłam z tą myślą .. został mi jeszcze jeden test w domu i tak mnie kusi żeby go zrobić bo jak robiłam ostatnio(3 szt) to kreska była blada.. więc z ciekawości może dziś zrobię żeby zobaczyć czy będzie bordowa boli mnie gardło ale to może od lodów bo ciągle bym je jadła.. za to nic innego słodkiego gdzie ja czekoladoholoczka jestem