reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Hej, jak tam dziś u Was ? Jak mdłości i inne objawy? Mnie wczoraj wieczorem zmogło trochę i piersi i głową i trochę mdliło, ale dziś już spoko :) dziś zaczynam 6 tydzień:)

Na objawy chyba jeszcze za wcześnie (tak mawiają, ze to nie mozliwe na początku ale wiemy jak jest )
Mi jest ciągle zimno, mimo że jestem nad morzem i piękna pogoda, ale czy kojarzyć to z ciążą to nie wiem. I brzuch trochę pobolewa ogolnie dobrze 😀

reklama
Hej, jak tam dziś u Was ? Jak mdłości i inne objawy? Mnie wczoraj wieczorem zmogło trochę i piersi i głową i trochę mdliło, ale dziś już spoko :) dziś zaczynam 6 tydzień:)
Ja dziś 5+1, jestem zmęczona :( Dzisiaj znajomi nas wyciągają „na piwo” bo przyjechali na długi weekend, także będzie ciekawie skoro ja nie piję xd Niby mam wytłumaczenie bo będę kierowcą 🤣

Robicie az tyle razy bete? Ja 2 razy zrobiłam, nie za mało ? 🤣
pierwsza miałam zrobić 9dpt🤭 i oznaczyć dwa razy tak kazała moja Pani doktor ale dla swojego zdrowia psychicznego zrobiłam wcześniej, niestety nie udało nam się zamrozić żadnego zarodka wiec od transferu to był mega stres czy się udało

pierwsza miałam zrobić 9dpt🤭 i oznaczyć dwa razy tak kazała moja Pani doktor ale dla swojego zdrowia psychicznego zrobiłam wcześniej, niestety nie udało nam się zamrozić żadnego zarodka wiec od transferu to był mega stres czy się udało
Wiesz co, nie wiem czemu wcześniej przeczytałam dpo zamiast dpt :) Gapa jestem 😁

U mnie z objawów tylko i wyłącznie ból piersi i senność ale nie wiem czy to z powodu 🤰🏻czy z powodu tego, że ostatnio zbyt późno chodzę spać, a rano do pracy trzeba wstać 😂
W pierwszej ciąży pamietam najgorsze mdłości miałam między 9-12 tyg, mam nadzieje, że tym razem mnie ominą 🙈

reklama
U mnie z objawów tylko i wyłącznie ból piersi i senność ale nie wiem czy to z powodu 🤰🏻czy z powodu tego, że ostatnio zbyt późno chodzę spać, a rano do pracy trzeba wstać 😂
W pierwszej ciąży pamietam najgorsze mdłości miałam między 9-12 tyg, mam nadzieje, że tym razem mnie ominą 🙈

Jeny mnie tez piersi bolą. W staniku jeszcze ok póki sie nie położe na brzuch, ale jak go zdejmę to masakra bolą mega i są twarde.

Do góry