Ło Pani... Ile jeszcze osób jeszcze przed?Wy już do spania się szykujecie, a ja czekam nadal na wizytę. Jest 2 godzinne opóźnienie
reklama
Kasia_2022
Fanka BB :)
Prywatnie mój gin przyjmuje tylko w piatki od 16tej i niestety zawsze takie opóźnienie...ojej, gdzie tak późno przyjmują ?
Małe miasto niedaleko Warszawy, ale to już na wątku prywatnym napiszę dokładniej
Kasia_2022
JednaŁo Pani... Ile jeszcze osób jeszcze przed?
Dzejdzejdzej
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a powiedzcie mi jedna rzecz. Piszecie o prenatalnych badaniach. Ja to jestem zielona pierwsza ciąża i jeszcze mieszkam w Belgii. Z tego co wyczytałam to po 12 tygodniu robią nipt test, który jest tu refundowany. A o jakich prenatalnych wy mówicie?
P
paulina7891
Gość
A to nifty będziecie robić przed prenatalnymi? Tak żeby wynik już na prenatalne był?Ja będziemy robić napewno. Ze względu na wiek przede wszystkim.
nindziaa
Moderator
Ale to jest to forum Lutowe mamy 2024 nie wcześniejsze i są inne zasady Załóż swój wątek jezeli ich nie akceptujesz. Dobranoc.No 8 luty to do stycznia ci daleko. Ja mam albo koniec lutego albo początek marca ta są tylko 3 dni różnicy w rzadnym firum nie pisze poorostu czytam żeby być w temacie u was poznac jakbym mogła dołączyć o czasie dla siebie dogodnym na wcześniejszym forum dziewczyny które ujawniły się po prenatalnych nie zostaly dodane do wątku prywatnego trochę nie fajnie Ja teraz powiedziałam tylko swoje zdanie i zostałam odrzucona od grupy. Chcecie zakładajcie wątek prywatny
Lauritaa
Moderator
Dziewczyny a powiedzcie mi jedna rzecz. Piszecie o prenatalnych badaniach. Ja to jestem zielona pierwsza ciąża i jeszcze mieszkam w Belgii. Z tego co wyczytałam to po 12 tygodniu robią nipt test, który jest tu refundowany. A o jakich prenatalnych wy mówicie?
Prenatalne to znaczy takie bardzo dokladnie usg z pomiarami roznymi itp +test pappa (z krwi) a moze byc samo prenatalne tez.
Aurorah
ja nie rozumiem tego oburzenia wątkiem prywatnym, dla mnie wątek prywatny to miejsce na rozmowy z grupą osób które już się jakoś zżyły. Jak się później ktoś jeszcze bardziej żżyje to zawsze można taką osobę dodać do prywatnego. Ale takie powitanie na dzień dobry to trochę dziwne jest dla mnie. I właśnie z powodu takich akcji jestem jeszcze bardziej za wątkiem prywatnym. Ja jeszcze nawet nie byłam na wizycie potwierdzającej ciążę, ale nie przeszkadza mi to w pisaniu tutaj. A z wątku prywatnego też można się wypisać
Kasia.n40
No proszę a myślałam że moją wizyta u naczyniowca była o dziwnej porzeWy już do spania się szykujecie, a ja czekam nadal na wizytę. Jest 2 godzinne opóźnienie
Swoją drogą no nie ma litości, o tej porze będzie budził kropeczka
Daj znać
reklama
Mi się codziennie śni że do starej pracy wróciłam (od pół roku jestem w innej firmie) albo jakieś abstrakcyjne sytuację i przez to się budzę kilka razy w ciągu nocy :/Ja też usypiam na kanapie dobranoc
Normalnych snów bo te w ciąży to nieraz przechodzą siebie