reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jedna rzecz. Piszecie o prenatalnych badaniach. Ja to jestem zielona 😂 pierwsza ciąża i jeszcze mieszkam w Belgii. Z tego co wyczytałam to po 12 tygodniu robią nipt test, który jest tu refundowany. A o jakich prenatalnych wy mówicie?

No 8 luty to do stycznia ci daleko. Ja mam albo koniec lutego albo początek marca ta są tylko 3 dni różnicy w rzadnym firum nie pisze poorostu czytam żeby być w temacie u was poznac jakbym mogła dołączyć o czasie dla siebie dogodnym na wcześniejszym forum dziewczyny które ujawniły się po prenatalnych nie zostaly dodane do wątku prywatnego trochę nie fajnie Ja teraz powiedziałam tylko swoje zdanie i zostałam odrzucona od grupy. Chcecie zakładajcie wątek prywatny 🙂
Ale to jest to forum Lutowe mamy 2024 nie wcześniejsze i są inne zasady :) Załóż swój wątek jezeli ich nie akceptujesz. Dobranoc.

Dziewczyny a powiedzcie mi jedna rzecz. Piszecie o prenatalnych badaniach. Ja to jestem zielona 😂 pierwsza ciąża i jeszcze mieszkam w Belgii. Z tego co wyczytałam to po 12 tygodniu robią nipt test, który jest tu refundowany. A o jakich prenatalnych wy mówicie?

Prenatalne to znaczy takie bardzo dokladnie usg z pomiarami roznymi itp +test pappa (z krwi) a moze byc samo prenatalne tez.

ja nie rozumiem tego oburzenia wątkiem prywatnym, dla mnie wątek prywatny to miejsce na rozmowy z grupą osób które już się jakoś zżyły. Jak się później ktoś jeszcze bardziej żżyje to zawsze można taką osobę dodać do prywatnego. Ale takie powitanie na dzień dobry to trochę dziwne jest dla mnie. I właśnie z powodu takich akcji jestem jeszcze bardziej za wątkiem prywatnym. Ja jeszcze nawet nie byłam na wizycie potwierdzającej ciążę, ale nie przeszkadza mi to w pisaniu tutaj. A z wątku prywatnego też można się wypisać :)

reklama
Do góry