reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja też mam często. Ale ogolnie boli mnie jakby caly czas żołądek i nie potrafie stwierdzić czy z glodu czy z czego 😞 na nic nie mam ochoty jem bo jem, boli mnie i muli 😞 męczy mnie to masakrycznie
z tym żołądkiem mam dokładnie to samo, mdli mnie tak jak by z głodu, na nic nie mam ochoty, a odruch wymiotny mam nawet po wodzie. A i wszystko ma dla mnie dziwny zapach🙈

z tym żołądkiem mam dokładnie to samo, mdli mnie tak jak by z głodu, na nic nie mam ochoty, a odruch wymiotny mam nawet po wodzie. A i wszystko ma dla mnie dziwny zapach🙈
Ja też tak mam, co jakiś czas wskakuje mi na coś zachcianka taka od biedy, ale jak zjem to wcale lepiej się po tym nie czuje 🙄 też mnie kręci ciągle w żołądku i jakoś muli... jestem głodna, a nie mogę nic sensownego zjeść. To dopiero początek a ja już mam dość -.-

reklama
Czy to po jakimś konkretnym jedzeniu?? 🤔
No właśnie próbuję do tego dojść. Ostatnim razem jadłam chłodnik. Dwa dni poźniej buraczkowa ze śmietaną. Dzisiaj sałatka z kulką mozarelli. Zastanawiam się czy to może być jakaś nietolerancja laktozy, alergia na nabiał? Ogolnie przed ciążą miewałam takie epizody czasami np po owsiance na mleku. Ale nie było to jakieś bardzo częste więc olałam temat. Teraz w ciąży się to nasiliło 🥵

Do góry