reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Eh ciąża to cudowna sprawa ale tak cholernie człowiek się strachu naje 😔

My cały dzień z młoda na placu, przed chwilą skończyła " podlewać " krzaczki i padła spać, stary jedzie z lodami i włączamy serial. Pado mi że jutro ma spotkanie na 7.40. a ja mu eheee jutro to ty masz badanie ze mną 🙈 zapomniał !

Eh ciąża to cudowna sprawa ale tak cholernie człowiek się strachu naje 😔

My cały dzień z młoda na placu, przed chwilą skończyła " podlewać " krzaczki i padła spać, stary jedzie z lodami i włączamy serial. Pado mi że jutro ma spotkanie na 7.40. a ja mu eheee jutro to ty masz badanie ze mną 🙈 zapomniał !
Aaaj, też miałam wielką ochotę na lody. Ale syn zrobił mi niespodziankę, otwieram pudełko, a tam pusto. Zjadł wszystko i włożył opakowanie do zamrażarki 🙈🤦
Mojemu mężowi też muszę ciągle przypominać kiedy mam wizytę, tak ciężko zapamiętać 😉

Hej :) ja dziś aktywnie, prawie cały dzień poza domem. Najpierw do teściowej rowerem, potem po resztę dzieci i na czereśnie, po czereśniach znów do teściowej, tam jeszcze dwie szwagierki mieszkają z dziećmi to się dzieci pochlapaly w basenie. Pojadly, pobawiły się i ledwo na nogach stoję , ale wróciliśmy do domu i ogarniam je do spania. Najmłodszy już padł na kanapie.
Męża dziś od 6 do 22 nie ma , tyle co podjechał by zawieźć dzieci do przedszkola. Jutro to samo 😬 dajcie sily 🥱🥱

reklama
Do góry