reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Jesteście cudowne dziewczyny, dziękuję ❤️❤️ Póki co druga wizyta w toalecie od tamtej sytuacji i tylko delikatna różowa kropka na papierze. Idę odpoczywać i dam znać 😘
odpoczywaj i nie dźwigaj nic ja odpoczęłam i nie mam już plamień , będzie dobrze musi być a jak chcesz się wygadać to tutaj jesteśmy od tego żeby się wspierać ❤️🍀

Hejo.
A może są tu jakieś mamuśki, które podzielą moje obawy? Nie planowałam więcej dzieci, a dwa dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. I mam mega mieszane odczucia... Z jednej strony zawsze chciałam, żeby moja córka miała rodzeństwo. Ale z drugiej strony ma rodzeństwo przyszywane... Niezbyt dobrze wspominam poród, więc tym razem na pewno od razu bym szła na CC. Ale i tak się zwyczajnie boję, że nie podołam. Od kiedy moja córka poszła do przedszkola, jakkolwiek odżyłam po przeszło 4 latach w domu...

Jesteście cudowne dziewczyny, dziękuję ❤️❤️ Póki co druga wizyta w toalecie od tamtej sytuacji i tylko delikatna różowa kropka na papierze. Idę odpoczywać i dam znać 😘
Słuchaj ja zawsze przed okresem mam plamienia i tym razem tez miałam, zrobiłam dopiero po 3 dniach test bo skończyło się plamienie i okresu brak no i temperatura cały czas była wysoka . A szczerze małe plamienia to nie były wiec serio myślałam ze dostanę okres a później już nic nie było. Wiec myśl pozytywnie ❤️😘

Hejo.
A może są tu jakieś mamuśki, które podzielą moje obawy? Nie planowałam więcej dzieci, a dwa dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. I mam mega mieszane odczucia... Z jednej strony zawsze chciałam, żeby moja córka miała rodzeństwo. Ale z drugiej strony ma rodzeństwo przyszywane... Niezbyt dobrze wspominam poród, więc tym razem na pewno od razu bym szła na CC. Ale i tak się zwyczajnie boję, że nie podołam. Od kiedy moja córka poszła do przedszkola, jakkolwiek odżyłam po przeszło 4 latach w domu...
Ja nie planowałam. Samego porodu się nie boje , mam trójkę. Wszystkie SN i dla pocieszenia Ci powiem , że każdy poród wyglądał zupełnie inaczej.
Wiem , że ciężko Ci się z tym teraz pogodzic, ale myślę że za jakiś czas będziesz szczęśliwa, że tak się stało :)

Ja nie planowałam. Samego porodu się nie boje , mam trójkę. Wszystkie SN i dla pocieszenia Ci powiem , że każdy poród wyglądał zupełnie inaczej.
Wiem , że ciężko Ci się z tym teraz pogodzic, ale myślę że za jakiś czas będziesz szczęśliwa, że tak się stało :)
To też nie jest tak, że nie jestem. Część mnie jak najbardziej się cieszy, ale tu bardziej wchodzi zdrowy rozsądek...

Hejo.
ja też nie planowałam ;) mam dwóch nastoletnich synów… ciężko mi jest wyobrazić sobie powrót do pieluszek itd. W pierwszym momencie byłam przerażona, ale teraz się cieszę i jestem szczęśliwa :) mam nadzieję, że ciąża przebiegnie spokojnie 💚

reklama
ja też nie planowałam ;) mam dwóch nastoletnich synów… ciężko mi jest wyobrazić sobie powrót do pieluszek itd. W pierwszym momencie byłam przerażona, ale teraz się cieszę i jestem szczęśliwa :) mam nadzieję, że ciąża przebiegnie spokojnie 💚
Na sierpniakach też jest mama która ma duże dzieci i jednego malucha i najmłodszy jest oczkiem w głowie wszystkich domowników.

Do góry