reklama
Daczia
Fanka BB :)
Ja miałam plamienia 3 dni w czasie kiedy powinnam dostać miesiączkę wiec spokojnieObyś miała rację. Niestety u mnie plamienia zawsze tylko zwiastowały bardzo złe informacje
Butterfly.
odpoczywaj i nie dźwigaj nic ja odpoczęłam i nie mam już plamień , będzie dobrze musi być a jak chcesz się wygadać to tutaj jesteśmy od tego żeby się wspieraćJesteście cudowne dziewczyny, dziękuję Póki co druga wizyta w toalecie od tamtej sytuacji i tylko delikatna różowa kropka na papierze. Idę odpoczywać i dam znać
Zaczynam plamić dziewczyny... Pewnie @ zaraz przyjdzie więc bardzo szybko się pożegnamy
Też plamiłam w dniu spodziewanej miesiączki. Spokojnie, wielu dziewczynom się to zdarza i zazwyczaj nie zwiastuje niczego złego jeśli to brązowe plamienie. Póki nie ma "żywej" krwi nie ma się czym niepokoić. Trzymam kciuki
Miyoshi
Hejo.
A może są tu jakieś mamuśki, które podzielą moje obawy? Nie planowałam więcej dzieci, a dwa dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. I mam mega mieszane odczucia... Z jednej strony zawsze chciałam, żeby moja córka miała rodzeństwo. Ale z drugiej strony ma rodzeństwo przyszywane... Niezbyt dobrze wspominam poród, więc tym razem na pewno od razu bym szła na CC. Ale i tak się zwyczajnie boję, że nie podołam. Od kiedy moja córka poszła do przedszkola, jakkolwiek odżyłam po przeszło 4 latach w domu...
A może są tu jakieś mamuśki, które podzielą moje obawy? Nie planowałam więcej dzieci, a dwa dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. I mam mega mieszane odczucia... Z jednej strony zawsze chciałam, żeby moja córka miała rodzeństwo. Ale z drugiej strony ma rodzeństwo przyszywane... Niezbyt dobrze wspominam poród, więc tym razem na pewno od razu bym szła na CC. Ale i tak się zwyczajnie boję, że nie podołam. Od kiedy moja córka poszła do przedszkola, jakkolwiek odżyłam po przeszło 4 latach w domu...
Daczia
Słuchaj ja zawsze przed okresem mam plamienia i tym razem tez miałam, zrobiłam dopiero po 3 dniach test bo skończyło się plamienie i okresu brak no i temperatura cały czas była wysoka . A szczerze małe plamienia to nie były wiec serio myślałam ze dostanę okres a później już nic nie było. Wiec myśl pozytywnieJesteście cudowne dziewczyny, dziękuję Póki co druga wizyta w toalecie od tamtej sytuacji i tylko delikatna różowa kropka na papierze. Idę odpoczywać i dam znać
meksykanka11
Ja nie planowałam. Samego porodu się nie boje , mam trójkę. Wszystkie SN i dla pocieszenia Ci powiem , że każdy poród wyglądał zupełnie inaczej.Hejo.
Wiem , że ciężko Ci się z tym teraz pogodzic, ale myślę że za jakiś czas będziesz szczęśliwa, że tak się stało
Miyoshi
To też nie jest tak, że nie jestem. Część mnie jak najbardziej się cieszy, ale tu bardziej wchodzi zdrowy rozsądek...Ja nie planowałam. Samego porodu się nie boje , mam trójkę. Wszystkie SN i dla pocieszenia Ci powiem , że każdy poród wyglądał zupełnie inaczej.
Wiem , że ciężko Ci się z tym teraz pogodzic, ale myślę że za jakiś czas będziesz szczęśliwa, że tak się stało
ja też nie planowałam mam dwóch nastoletnich synów… ciężko mi jest wyobrazić sobie powrót do pieluszek itd. W pierwszym momencie byłam przerażona, ale teraz się cieszę i jestem szczęśliwa mam nadzieję, że ciąża przebiegnie spokojnieHejo.
reklama
Na sierpniakach też jest mama która ma duże dzieci i jednego malucha i najmłodszy jest oczkiem w głowie wszystkich domowników.ja też nie planowałam mam dwóch nastoletnich synów… ciężko mi jest wyobrazić sobie powrót do pieluszek itd. W pierwszym momencie byłam przerażona, ale teraz się cieszę i jestem szczęśliwa mam nadzieję, że ciąża przebiegnie spokojnie