reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja pamiętam jak byłam w ciąży z małą i chciałam o tym powiedzieć świętej już pamięci cioci. Zadzwoniłam do niej, coś tam rozmawiamy a ona do mnie z tekstem żebym tylko uważała, żeby w ciążę nie zajść :errr::errr: Tak się wkurzyłam, że w końcu jej nie powiedziałam 😅 Dowiedziała się po jakimś czasie od mojej mamy
Moja Mama jest przewrażliwiona , sama miała czwórkę i było jej bardzo ciężko, bo na mojego ojca nie miała co liczyć. Teraz się martwi o mnie. Ja ją rozumiem , ale i tak przykro. Nie wiem jak jej powiem o czwartym 🙈

Ja mam 100% przeczucie na chłopaka. Mam trzech synów i stwierdzam , że mój organizm po prostu nie przyjmuje dziewczynek 😄 z imieniem będzie ciężko, bo wszystkie już wykorzystaliśmy. Mamy w domu Olka , Czarka i Grzesia.

reklama
Dolnośląskie;)
Jestem za zamkniętą grupą, zawsze jakiś tak swobodniej pisać :) ogólnie chyba dużo nas na tej grupie, bo mam problem, żeby Was nadrobić. ;)
A propos mówienia o ciąży, u mnie mieszka moja Mama od jakiegoś czasu i zastanawiam się kiedy się domyśla. Cały czas tylko słyszę od rodziny komentarze , żebym już więcej dzieci nie rodziła 🙈 bo ogólnie ciągle szał w domu z tą trójką małych.
a skąd z dolnegośląska 😊

Nadrobiłam was 😅
Jeśli chodzi o grupę zamknięta ja jestem za, ale tak jak mówicie po prenatalnych.

U nas jak chłopczyk to Julian jak dziewczynka to Aleksandra 😊

reklama
Do góry