reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Wow jaki wynik. Ja w poprzedniej ciąży przy takim bladziochu to miałam ledwo 50 😅😅 No ale może dlatego też się nie utrzymała
Jejku nie strasz bo ja przy bladziochu miałam betę 14 🙈 i chociaż przyrost był to się stresuje czy dalej przyrasta. W środę mam gina i chyba tego dnia jeszcze zbadam

Mam syna Gabriela 8 lat
Też mam Gabrysia mój ma 12 lat💗 a teraz mąż chce Marcysia (Marcela) to będzie Gabryś, Marcyśi Nina Nela(Kornelia). A do zestawu w prezencie powinnam dostać kaftan bezpieczeństwa 😅😅😅 moje dzieci są baaaardzo żywiołowe. .
Co do bólu to mnie boli przeważnie wieczorem tak jakbym skurcz miała ale to pewnie z przemęczenia bo ja jak rano wstaje to wieczorem siądę...😅

Też mam Gabrysia mój ma 12 lat💗 a teraz mąż chce Marcysia (Marcela) to będzie Gabryś, Marcyśi Nina Nela(Kornelia). A do zestawu w prezencie powinnam dostać kaftan bezpieczeństwa 😅😅😅 moje dzieci są baaaardzo żywiołowe. .
Co do bólu to mnie boli przeważnie wieczorem tak jakbym skurcz miała ale to pewnie z przemęczenia bo ja jak rano wstaje to wieczorem siądę...😅
Ooo moja córcia też Kornelia 😊🧚‍♀️

Jezuuuu dziewczyny tak mi się chce spać całe dnie 🙈 a tu nawet nie ma kiedy zrobić drzemki 😂 córa już bez drzemek odkąd skończyła 2 latka to całe dnie zabawa 🫠

No niestety stres niesamowity jest w niektórych sytuacjach. Zwłaszcza, jak przychodzi klientka i wrzeszczy na Ciebie, że wszystkie kosmetyki pootwierane a ona chce już natychmiast nieotwarty i w ogóle jak my dbamy o klienta skoro nie pilnujemy takich rzeczy... Po pierwsze to klientki wiecznie otwierają wszystko, bo przecież tester nie wystarczy, a po my jesteśmy na zmianie we dwie. Jedna obsługuje kasę więc nawet nie może iść do kolorówki, bo musi być z przodu sklepu. A druga lata między sklepem a magazynem i nie ma czasu każdej klientce na ręce patrzeć 🙈🙈
Dokładnie o tym pisałam, byłam niedawno świadkiem absurdalnej sytuacji.
Co prawda w innej drogerii.
Przyszła klienta z wielkim krzykiem bo kupiła antyperspirant i okazało się że jest ,,pusty,,?🙈
I chciała nowy, tak naprawdę mogła wziąć zużyty i przynieśc, dziewczyna tułaczy że nie może jej dać nowego bo zakup miał miejsce klika dni wcześniej, ale dalej swoje zaczęła upokarzać ekspedientke, no to wtedy ja się wtracilam mówie do baby że za 9 zł robi dramę a obwieszona złotem!!! Poszła ofochowana i krzyczała że tu więcej nie przyjdzie, to jej odpowiedziałam i bardzo dobrze bo psuję powietrze 😁😁😁
Dziewczyna za kasą normalnie płakała, no szlag mnie trafia na takich ludzi!!!

reklama
Do góry