reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Tak czytam Wasze wiadomości o wizytach i oczekiwaniach aż usłyszycie serduszko i się zastanawiam nad moją ostatnią wizytą. Ja niczego nie słyszałam, nie widziałam też żeby lekarz go nasłuchiwał, jedyne co to pokazał mi że zarodek drży co zrozumiałam jako bicie serca a teraz zastanawiam się czy o to chodziło. W sumie nie dopytałam na wizycie. Lekarz powiedział, że wszystko jest ok więc się ucieszyłam a potem dopiero zaczęłam rozmyślać. Wiecie o co chodzi z tym drżeniem zarodka?
Szczerze mówiąc nie spotkałam się nigdy z takim pojęciem jak „drżenie zarodka”, także ciężko powiedzieć co doktor miał na myśli. Nie masz opisu tego badania?

reklama
Nie, tylko zdjęcie z usg co Wam wysłałam.

Musisz komuś zaufać, jak nie powiedział ze cos jest nie tak.
Wiem, ze łatwo jest mówić ale staraj sie myśleć pozytywnie bo stres nie jest dla nas dobrym sprzymierzeńcem 🙁, na pewno wszystko jest dobrze i będzie trzymam kciuki! ❤️ za ile kolejna wizyta, który to wtedy będzie tydzien ?

Do góry