reklama
Madaaalena
Aktywna w BB
Myszka GRATULACJE
Martii współczuję z tym karmieniem też nie wiem jak zareaguje jak mi się coś takiego przytrafi. Teraz tylko myślę, że musisz się skupić na tym maleństwo przybrało na wadze.
Dziś po wizycie szyjka trzyma, mały już bardzo nisko i waży 3700
Martii współczuję z tym karmieniem też nie wiem jak zareaguje jak mi się coś takiego przytrafi. Teraz tylko myślę, że musisz się skupić na tym maleństwo przybrało na wadze.
Dziś po wizycie szyjka trzyma, mały już bardzo nisko i waży 3700
monsku
Fanka BB :)
Myszka gratuluje To dziś mamy trójeczkę monsku a jak u Ciebie sytuacja?
caly dzien raz za czas mocne skurcze, ale nieregularne, wkurzajace ze tak sie potrafi nagle wyciszyc, grr
Gratulacje dla rozpakowanych mamusiow!!
Co do kp to nie wiem czy umiem doradzic, ja bym szla w zaparte zeby byl cyc, ale nie wiem jak dlugo. Nie wiem, bo nie mialam problemu z pierwszym..
Jenny_1502
Fanka BB :)
A to mleko w buteleczkach to pewnie tylko w aptekach? Po Tesco łaziłam i nir przyuważyłam
natkaPolka
Zaangażowana w BB
Madaaalena ja dopiero tak naprawdę od kilku dni czuję, jak to jest, gdy dziecko naciska na pęcherz. Ma - sa - kra czasami latam nawet co 20 minut do toalety...
Barnek to "super", że położne takie dokształcone... rozumiem, że można czegoś nie wiedzieć, ale chyba powinny w takim razie albo skierować Cię do kogoś, kto Ci pomoże, albo same powinny zdobyć informacje o tym, jak pomóc...
natkaPolka i jak tam u Ciebie? Piszą się jakieś skurcze na ktg?
Ja jutro mam ostatnią wizytę u ginekolog, ciekawe ile mała już waży
Piszą sie ale szału nie ma, rodzic nie bede wiec mam nadzieje ze mnie jutro wypiszą [emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
Z mojej perspektywy to tak wyglada ze niby jest nagonka na karmienie piersią ale jak już przyjdzie co do czego i potrzebna jest pomoc to albo wiedzy brak albo chęci i zaraz się namawia na mleko sztuczne, nie szuka przyczyn, nie daje się szansy.
Jenny chyba tylko w aptekach ewentualnie internetowych.
Jenny chyba tylko w aptekach ewentualnie internetowych.
kasia.zosia
Moderatorka
Asienka wyślij mi linka na priv może mi się uda go dodać
reklama
kasia.zosia
Moderatorka
A Iza dawała już znać czy urodziła? Ktoś pisał ze 3 dzieciaczki już są a ja dodałam dwa (Asia i myszka) do listy i nie wiem czy nic nie przegapiłam