reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Myszka gratulacje! :)
A smoczek mozna kupić taki jednorazowy, niecałe 2 zł.
adba0b16d76decf70cfbaf7c7730de06.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.Zosia łatwo mówić że można butelka i piersia jak taki doktorek powie kobiecie z baby blues ze nie da rady ze jak już raz dała butelke to pozamiatane.... a ja sie nastawilam na kp ale w sumie co on może o tym wiedzieć skoro jest tylko facetem. Dzięki za pomoc i jednak spróbuję z karmieniem mieszanym

Myszka gratulacje serdeczne:)

Martii karmienie mieszane jest zgubne tak u nas mowia, ze rzadko sie udaje i mozna probowac po skonczonych 6 tyg jak dziecko juz ladnie piers ssie. I wtedy jest szansa ze moze sie udac.

Teraz to prosta droga do karmienia butelka. Chcesz karmic piersia to niestety musisz o to zawalczyc, bo wyglada na to ze teraz sie nie udaje. A przyczyny moga byc rozne.

reklama
Kasia.Zosia łatwo mówić że można butelka i piersia jak taki doktorek powie kobiecie z baby blues ze nie da rady ze jak już raz dała butelke to pozamiatane.... a ja sie nastawilam na kp ale w sumie co on może o tym wiedzieć skoro jest tylko facetem. Dzięki za pomoc i jednak spróbuję z karmieniem mieszanym

Współczuje :( naprawdę szkoda słów na ta cała pomoc laktacyjna, położne, lekarzy. Różnie może być ale trzeba być dobrej myśli. Ja karmiłam syna piersią i butelka przez 7 miesięcy, (tez nie miałam profesjonalnej pomocy, wiedzy, myślałam ze muszę go dokarmiać itp) niektórym dzieciom naprawdę to nie przeszkadza. Cokolwiek postanowisz będzie dobrze :) a już z córka mi się udało karmić wyłącznie piersią przez rok :)
Osobiście na twoim miejscu starałabym się poznać dokładna przyczynę tego nieprzybierania na wadze i w miarę możliwości pozostania na piersi. Ale to musisz ze specjalista na miejscu omówić bo nikt z nas nie powie ci co masz robić, nie możemy nawet. Najważniejsze to nie załamuj się, będzie dobrze, trzymam za was kciuki!

Ostatnia edycja:
Do góry