reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Joanną4258 czy mogłabyś mi napisać jak załatwić to uznanie ojcostwa i czy oznacza to, że wtedy po akt urodzenia nie musicie iść już oboje? Ja planowo mam mieć wpis w niedziele a rodzę w innym mieście, więc nie chciałbym się tłuc z noworodków zaraz następnego dnia.

Witaj:) ja mieszkam w Niemczech i tutaj załatwialiśmy to uznanie... Ale z tego co się orientuję to w Pl jeżeli ojciec uzna dziecko przed porodem to później może sam zgłosić się po akt, najlepiej zadzwonić do USC i tam wszystkiego się dowiecie:)

Myszka7_2005 witaj :)

Chyba też pomyślę o jakichś przekąskach do torby, ewentualnie będę wysyłać męża po "zaopatrzenie" ;)

Myszka7_2005 witaj :)

Chyba też pomyślę o jakichś przekąskach do torby, ewentualnie będę wysyłać męża po "zaopatrzenie" ;)

Ja wezmę biszkopty na pewno i może jakieś herbatniki. Oby Wiktor nie był alergikiem jak Adam.
Mi M kupił biszkopty, herbatniki, suchary i wodę, żebym z głodu nie padła po porodzie [emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Co do tych więźniów to się z jagódka zgadzam w 100%
Znam kolesia co za mandaty ktore nie płaci idzie na pare dni i wraca i sie mu kasuja to wręcz cieszy się bo takiemu wyprawka się należy, nowe ciuchy w tym kurtka markowa a potem sprzedaje ehh..
Jeśli chodzi o pobyt w szpitalu to też jakiś prowiant sobie wezmę :)
Myszka witaj!

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Osiem dni i po remoncie i oczywiście się okazało że podłoga jednak nie pasuje idealnie do szafek [emoji14] pięknie zrobili i szybko, ale swoje też wzięli

Jeszcze tylko nawiązując do wymiany opon na zimowe, to ja jeżdżę sama sobie je wymienić, no przecież się wtedy niczego i tak nie dotyka

kasiu_linka - jeszcze ci nie gratulowałam - rety super!

Aha dziewczyny nie martwcie się, ja się przed lutym nie planuję rozpakowywać, więc najwyżej sama zostanę i ochronię honor lutówek ;D naprawdę nie ma się o co martwić

Witam też nowe dziewczyny na forum, że też chce się wam dołączać pod sam koniec ciąży

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie miałam czasu dziś zajrzeć a tu już tyle naskrobane :)

U mnie 35tc leci, rozpakowanie w styczniu raczej mi nie grozi (oby bo niegotowa jestem :p)

Kasiu_linka gratuluje :)

Sojna wyślij fotkę na fp "Posiłki w szpitalach" ;)

Jagodka syndrom wicia gniazda w pełni ;)

Rooooozmaryyyyn co z Tobą?

Do góry