Drusia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magdalena79 witaj. Trzymaj się ciepło, 34 tydzień to już całkiem dobry czas.
Densik trzymaj się kochana, już bliżej niż dalej!
Japko84 rozumiem, o czym piszesz z tym płaczem - też to ostatnio przeżywałam. Opieka rzeczywiście na marnym poziomie...
Klauduska dobrej zabawy! Odpuść na chwilę naukę, chociaż na wyjeździe o ile już nie wróciliście do domu
Sojnabig ciekawe, czy Ty i Twój mąż jesteście tematem ich rozmów np. przy kolacji
Dysiak u mnie ostatnio 8kg na plusie, ale w piątek wizyta to zobaczymy, jak teraz sytuacja wygląda.
Ja też jakoś mam opory przed wstawianiem jakichkolwiek zdjęć na forum, które może przeczytać każdy.
Jak czytam o tym, jakie osoby przychodzą w odwiedziny do szpitala, to aż szczena opada - jak można być tak egoistycznym?
Ja chyba muszę się udać do rodzinnego, bo dalej mnie gardło boli i jeszcze mnie zaczęło kaszleć :/ nie wiem, czy nie zaraziłam się od męża - on niedawno skończył chorować.