reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
.jagodka no i wychodzę z takiego samego założenia! Za mna nawet w ciąży faceci sie odwracają co znowu doprowadza K do szału [emoji23]

Powiem Wam, że ostatnio zaczęłam sama dla siebie sie ogarniac w domu. Ukladam wlosy, maluje sie i ladnie ubieram nawet po domu. A moj mąż odkad mam juz wiekszy brzuszek chodzi za mna po domu i rozwodzi sie nad tym jak slicznie wyglądam z tym brzuszkiem. Jak jechaliśmy w gory to stwierdzil, ze to wcale nie prawda, ze dziewczynki zabieraja urodę bo ja jestem tak samo sliczna jak przed ciążą i on jeszcze bardziej się we mnie zakochuje... No powiem Wam, że naprawdę doceniam to na jakiego czlowieka trafiłam [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagódka - akurat w dzień dobry TVN mówili o tym jak ilość poprzednich partnerów seksualnych ma się do późniejszego życia z jednym małżonkiem :D także jeśli oboje mieliście bujne życie wcześniej to z doświadczenia powinno być wam super ze sobą (tak mówią w ddtvn haha)
No u nas z relacjami miedzy tymi byłymi a nami jest dosyć ciężko :p tylko że my wzięliśmy ślub jakieś 3 lata po ich rozwodzie więc mój M w między czasie mial dziesiątki innych lasek :)

Klauduska - u mnie to raczej ja mam takie sny, że on mnie zdradza, chociaż wiem, że tak nie jest oczywiście :) ale później też mu zadaje setki pytań haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, dziewczyny fajne przygody z tymi exami. U mnie było na odwrót. Zanim poznałam D umawiałam sie przez dwa miesiące z takim jednym N. Obydwoje pseudo raperzy [emoji23]. Pojechałam na wakacje do Polski, po powrocie D (juz mieliśmy 4letnia Saskie) mówi że przychodzi jego nowy kumpel, bedą coś nagrywać. Zgadnijcie kto przyszedł?? Oczywiście N. Myślałam że mi sie śni. Powiedziałam mojemu D że to ten N (wiedział o nijakim N) ile pytań mi zadał na jego temat. Jak zobaczył ze nic takiego nas nie łączyło uznał ze mogą dalej sie spotykać. Na szczęście po roku kontakt sie urwał. [emoji23]

Sojnabig A to Ci sytuacja hahah

Klaudusia, .jagodka Tu jeszcze fajerwerki się nie zaczęły,a dopiero mogą zacząć;) Ja czekam na rozwój wydarzeń skoro fama poszła.

Hej dziewczyny, ja was trochę podczytuje jak mam.chwile to coś tam skrobne, tez myślę że dobry pomysł zrobić prywatny wątek , jak coś to pamiętajcie o mnie ;)

Japko- o masakra , rodzic na korytarzu to już jakieś nieporozumienie. ... , musisz gdzieś zrobić rozrobe, ja bym chyba napisała do tego odpowiednika health and safety jak to się zajmują ciężarna. .. , I co to ma w ogóle być takie olanie - przecież w ciąży wszystko się może zdarzyć a oni G.. robią ,

Tez niestety się łącze w bólu jeśli chodzi o bezsenność,

U mnie już prezent "od dzidzi" dla starszaka ogarnięty :) , ciekawe jaka bedxie reakcja :)

Airfix - daj spokoj trzeba było szwagierkę umawiać z mężem albo coś, pewnie usłyszała gdzieś coś ze jesteś w ciąży i przyszła obczaić hehe :)

Ja juz tak marudze ze jestem gotowa do porodu [emoji23], 2 tygodnie do terminu mam ale ja chętnie pójdę wcześniej jak później, u mnie

Jagódka - dobra opowieść o exach hahah :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na początku ciąży miałam sny, że zrobiłam się brzydka z rozstępami to mnie mąż zaczął zdradzać choć wiem że nigdy by tego nie zrobił, a przynajmniej nie spodziewałabym się tego po nim ;)

Moje życie seksualne było ubogie zanim poznałam męża ale też miałam 17 lat więc nie dziwne, że byłam dziewicą (chociaż w dzisiejszych czasach... ;) ). Mąż za to miał 21 i już "trochę" doświadczenia zebrał.
Ale prawda jest taka że jak teraz mówi jakiejś dziewczynie "cześć" na ulicy to zaraz sobie wyobrażam, że kiedyś się z nią przespał :D

A mnie polozna dzis tak nastraszyla ze kciuki za mnie trzyma, zebym dociagnela te dwa tygodnie... pchi.. moze sie uda?!

Jak wasze malenstwa juz tak siedza i sie nic nie dzieje.

Moja mala musiala na dniach zjechac bo jak w szpitalu bylam to nie byla wstawiona. Pytanie czy tam jeszcze szyjka...

Tez bym jeszcze rodzic nie chciala bo termin na 16.02 mam, chociaz do konca stycznia

reklama
Do góry