reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu chyba nasza waga jest w normie ,chociaż wolałabym ważyć mniej bo czuje się już jak słonica:D

Ja jestem strasznie ciekawa jak mój maluch będzie wyglądał :)

Może macie do polecenia coś na prezent dla dwulatki ? :) mamy zaproszenie na urodziny ,ale nie mam jakoś pojęcia co kupić tymbardziej ,że nie wiem co ma :/

reklama
Dysiak ja jak mam coś kupić jakiemuś dziecku to zawsze pytam rodzica co dziecko ma a czego nie zeby nie zdublować tego co już ma :)

Kasiu_linka ja znowu jak kiedyś leżałam w szpitalu z dziewczynami przy końcówce to usłyszałam od nich, że na końcówce właśnie najwięcej się przybiera, bo dziecko najwięcej tyje w tym okresie

Mojego jęki też nie ruszają. Nawet nie ruszyło go jak ostatnio cały dzień w pracy się do niego dobijałam przez telefon.. stwierdził że nie słyszał tel to mu uświadomiłam że w takim razie niech się nie zdziwi jak przegapi poród :p dlatego miał mi dać swój służbowy tel ale coś mu się nie spieszy

Dysiak ja jak mam coś kupić jakiemuś dziecku to zawsze pytam rodzica co dziecko ma a czego nie zeby nie zdublować tego co już ma :)

Kasiu_linka ja znowu jak kiedyś leżałam w szpitalu z dziewczynami przy końcówce to usłyszałam od nich, że na końcówce właśnie najwięcej się przybiera, bo dziecko najwięcej tyje w tym okresie

Mojego jęki też nie ruszają. Nawet nie ruszyło go jak ostatnio cały dzień w pracy się do niego dobijałam przez telefon.. stwierdził że nie słyszał tel to mu uświadomiłam że w takim razie niech się nie zdziwi jak przegapi poród :p dlatego miał mi dać swój służbowy tel ale coś mu się nie spieszy

Wiem wiem właśnie pytałam , ale odpowiedz marna otrzymałam hehe :)
Zawsze sie przykładam do prezentów.

Hehe dobre :) faktycznie mógłby nie zdążyć . Teraz powinni być w gotowości :D
Patrzyłam też na takie owoce drewniane do krojenia - zawsze mi się podobały :)

Załączniki

• IMG_3948.JPG
    IMG_3948.JPG
    55,1 KB · Wyświetleń: 59
Ja mam 15 kg na plusie i buzie jak ksiezyc w pelni. To sporo dla mnie bo 11 kg we wczesniejszych ciazach mialam. Teraz ciezko mi.

Ale ja mam super parcie na pozbycie sie dotakowych kilogramow, nie znosze jak mam nadprogaramowe bo u mnie nie Ida w fajne miejsca jak piersi tylko niestety brzuch i buzia, Wiec zle sie z tym czuje. Także jak tylko sie obrobie z dziecięciem to spacery zaczynam.

A co dla 7 latka i 3 latka? Jakies pomysly moze macie?
3 Latkowi chyba ciastoline kupie. Bo on uwielbia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry