reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

U nas obrączek póki co brak więc i problemu nie ma [emoji6]
Sojnabig super, że się znalazła i to jeszcze w łóżku [emoji6]
Agatucca powodzenia na wizycie [emoji4]
Klauduska i jak tam?
A my wizytowalismy wczoraj (jak można to tak nazwać [emoji6]) serduszko ładnie pukało, ciśnienie w normie i ot tyle informacji [emoji3] następna wizyta za dwa tygodnie, a następne już co tydzień.
A co do psiaków to dziś rano schodząc na dół patrzę, a na schodach leży mój but, a raczej pozostałości po nim. Nie wiem dlaczego i jak, ale nasz pieseł nigdy do tej pory nie zniszczył żadnego buta ( nie licząc jednego kapcia ) tak więc mamy ten pierwszy raz za sobą [emoji3] oczywiście dostał karę, teraz śpi na swoim posłaniu, ale szczerze mówiąc aż tak bardzo mnie nie rozzłościł tylko cóż trzeba wychowywać tego jak się okazało naszego psotnika [emoji3]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No leżę, ale po no-spę jakoś przecież pójść musiałam:p Adam mi w apteczce nie znajdzie:p Jeszcze mnie do łazienki pogoniło.. Leże kurna i nic dziś nie robię, trudno, obiad będzie z garmażerki

Ja juz dawno zapakowalam zamrazrake roznymi cudami na takie dni, gdy nie bede w stanie gotowac czy jak nie bedzie mi sie chcialo. A jak mam flow do gotowania to zazwyczaj robie wieksza ilosc i potem mroze porcjami. No i dobrze, ze malzonek potrafi gotowac to zawsze jest jakies wyjscie :)

Dzień dobry wszystkim :) moja noc też całkiem niezła, ale obudziłam się koło 7 i już nie mogłam usnąć. Ja, o dziwo, nie chodzę w nocy do toalety, ewentualnie zdarzy się to raz na kilka nocy. Wczoraj wieczorem przygotowałam ciuszki dla małej na wyjście ze szpitala - na wszelki wypadek dwa komplety, jeden mniejszy i drugi większy ;)

Ellie, niektóre nadają się tylko do montażu tyłem, niektóre tylko przodem, a niektóre tak i tak ;) trzeba się zorientować przy zakupie konkretnego modelu.
Sojnabig, cieszę się, że się znalazła :) mój mąż nie ściąga w ogóle obrączki, ja ściągam tylko do mycia.
Agatucca, powodzenia na wizycie i daj znać później, co powiedział lekarz.
.jagódka i jak tam, no-spa pomogła?
Klauduska, co u Ciebie?

leż .jagódka leż i odpoczywaj, ja już tak od poniedziałku kwtinę, aby do 37 tygodnia, już mnie roznosi oczywiście, poćwiczyłabym sobie, szarlotkę upiekła, własna matka mi zabrania do wanny wchodzić, żeby nogi nie podnosić:D
macie rację, w zamrażalniku zawsze dobrze coś mieć.

reklama
Ja obrączki nie noszę już od lata, bo przy upałach zaczęły mi puchnąć palce i tak już zostało ale po porodzie na pewno założę. Mąż nosi to i ja noszę. Nie wiem czemu ale podoba mi się jak facet ma obrączkę. To takie jakby pociagające. W sensie nie że pociągają mnie żonaci faceci broń boże ;) ale ładnie to wygląda

U mnie tydzień makaronowy, bo nie chce mi sie gotować. W poniedziałek i wtorek były łazanki, wczoraj wzięliśmy kurczaka z rożna na obiad bo miałam lenia a dzisiaj makaron z serem :D ostatnio mam coraz mniej siły i zamiast tracić ją na gotowanie to wolę coś w domu poogarniać.

Ja w nocy a w sumie rano wstaję raz o 5 na siku, bo na 5 mam budzik żeby wziąć tabletkę. A tak to sama nie wiem czy budziłabym się żeby iść do kibelka

Do góry