reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Grabciu, gratuluję z całego serca! Zdrówka i sił dla Was :)

Moje ktg było klikane właśnie. Normalnie ktg chyba się robi po 36 tyg., choć to pewnie też od lekarza zależy. U mnie jest jakiś zwiększony opór w lewej tętnicy macicznej, wcześniej problemy z cukrem i z tego względu chyba mam wcześniej. Plus nakaz pilnowania ruchów i chodzenie co tydzień na to ktg...

reklama
Wow Grabcia gratulacjeeee:)

Ja nie mam wcale ktg. Moja doktor powiedziała żeby dopiero w dniu terminu zgłosić się do szpitala na ktg(no chyba że wczesniej coś by się działo)
Dziewczyny jakie macie wyniki płytek krwi? Ja mam co badanie to coraz niższe :(

Grabcia - Serdeczne Gratulacje !!!
BOU06_50.jpg

Wow Grabcia gratulacjeeee:)

Ja nie mam wcale ktg. Moja doktor powiedziała żeby dopiero w dniu terminu zgłosić się do szpitala na ktg(no chyba że wczesniej coś by się działo)
Dziewczyny jakie macie wyniki płytek krwi? Ja mam co badanie to coraz niższe :(

Ja mialam morfologie tylko 2 razy i za drugim razem tylko dlatego ze kardiolog dala mi skierowanie... wiec nawet nie mam porownania :(

reklama
Grabcia - gratulacje!! Najważniejsze, że mały jest zdrowy! A jak Ty się czujesz?
Kasia.zosia zgadzam się z Tobą, tym bardziej, że jej jako matce najbardziej powinno zależeć na dobru jej dziecka.
Dysiak, ja obecnie mam 242. Przez całą ciążę najmniej miałam 170, a najwięcej 260.

Ja się właśnie zastanawiałam nad tym jedzeniem i jak są takie dłuuugie porody, to trochę ciężko tak bez jedzenia ;) Z rozmiarem czapeczki widzę, że różnie bywa :) jeżeli chodzi o kolejkę, to ja stoję gdzieś na szarym końcu. Coraz bardziej odczuwam pieczenie pod biustem, ale tak jakby wewnątrz. Ponoć to nacisk macicy, strasznie dokuczliwe to jest :/

Do góry