reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

.jagodka staram sie doceniac ale bez przesady, zeby nie popadl w samozachwyt [emoji1] U nas wlasnie ja jestem ta mniej przytulasna.. Co do serow, to hm. Wiem, ze nie powinnysmy, ze pasteryzacja i cala reszta. Ale jestem jakos inaczej nastawiona do tych produktow z bliskiego zrodla. Kupnego sera niepasteryzowanego bym nie sprobowala. Ale majac swieze mleko od sasiada sobie nie odmawiam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż nigdy ale to nigdy nie ma oporów przed seksem :D ciaza czy nie on zawsze pyta czy dziś coś bedzie, dziś tez pytał :D a my oboje jesteśmy z tych nietulacych się (oprócz dzieci, bo dzieci ciągle tulimy :D)
Ja juz mam większość gotowych rzeczy, ale nie robiłam nawet 1/3 tego co wy Klauduska :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia.zosia trochę zazdroszcze bo ja ostatnio jestem bardziej chetna niz wczesniej a on mowi, ze nie moze bo jak widzi moj brzuszek albo go czuje to sie boi i mu zle, ze dziecko jest tam w srodku [emoji20][emoji1]

Kasia.zosia kazalam mamie w tym roku odpuścić polowe rzeczy a i tak wyszlo tego od groma... Najlelsze jest to, ze na Wigilie jedziemy do babci i ona robi wszystko, my nic nie robimy ani reszta rodziny. W Pierwszy Dzien Swiat znowu do babci ale tym razem na obiad, wieczorem 40-stka mamy siostry, w Drugi Dzien Swiat ja mam obiad u tesciow a rodzice sami w domu. I dopiero na wieczór ma do nas rodzinka wpasc. A jedzenia jak na tydzien świętowania...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A mój mąż przy pierwszej ciąży się bał, ale u nas inna sytuacja, bo tamta ciąża od początku była zagrożona, tak naprawdę dopiero w drugim trym nam pozwolili się kochać, to na początku było ostrożnie i on faktycznie pytał co chwila czy jest ok, czy mnie nic nie boli itd.

No to co dziewczyny, chyba złoże Wam teraz życzenia bo potem albo Was albo mnie nie bedzie :)
Trzymajcie się zatem w te święta w wersji podwójnej, bez nieprzyjemnych ciążowych dolegliwosci :) życzę dużo odpoczynku i miłego czasu z mężami i dzieciakami :)
Poza tym ogólnie dużo zdrowia dla Was i Waszych rodzin, dużo szczęścia i miłości i oczywiście spełnienia wszystkich planow, marzen :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

My oczywiście w szpitalu ale nie zazdroszczę Wam tego pędu i prac przygotowujących święta , mamuśki zwolnijcie troszkę bo widzę ze na pełnych obrotach działacie :). My wczoraj badanko mieliśmy i bez znacznych postępów rozwarcie czyli dobrze :) no i bączek przez tydzień przybrał 200 g i waży juz 1924 g ale patrząc na Wasze maluszki to on malutki jest :) . Jedynie co jest już bardzo bardzo nisko.

Drogie mamusie zycze Wam zdrowych , pogodnych , pełnych radości i miłości świat:) bogatego mikołaja , szybkich rozwiązań ale oczywiście w terminie i zdrowych maluszków :)

reklama
To i ja się przylaczam do zyczen. Zycze Wam Wszystkim szczesliwych, cudownych a przy tym spokojnych Swiat, spedzonych w rodzinnej i cieplej atmosferze! I niech Nasze Dzieciaczki jak najdluzej jeszcze pozostaną w naszych brzuszkach :-)

Ja mialam wczoraj ciezki wieczór i noc, bo noga tak mnie bolala ze nie moglam nawet do łazienki dojsc. Chyba ten ucisk jest coraz silniejszy. W dodatku jak sie polozylam na plecach to straszny bol krzyża czulam, dopiero na boku troche przeszlo i udalo sie zasnac. Dzis na szczescie jest duzo lepiej ale zobaczymy później. Zycze Wam wiec rowniez Bezbolowych i Bezzgagowych Swiat :-)

Dziewczyny w szpitalach Trzymajcie się! Mam nadzieje ze nawet tam uda Wam się poczuc magie swiat.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry