Hej dziewczyny ja jak zawsze wpadam wypadam [emoji23] , ale chciałam wam życzyć wesołych świąt spędzonych w gronie rodzinnym, szczęścia i spełnienia marzeń, a w nadchodzącym Nowym Roku samych sukcesów i wszystkiego co sobie zamarzycie
, ps. Jak tam przygotowania do świąt
?
U mnie się chyba spojenie rozchodzi i bardzo boli wiec leżę na boku i takie to przygotowania ze bigos zrobiłam i musiałam się położyć, nie raz to wyje z bólu, chodzić nie moge masakra jest, jeszcze mieliśmy akcje ze myślałam że mi się wody sączą, i byliśmy w szpitalu badali mnie bo spuchłam dziwnie, no ale 3 położne I lekarka mnie zbadala 2 razy i w sumie stwierdziła że nie wie o co chodzi i ze jak jeszcze raz tak się zdarzy to szybko przyjechać, ale mówiła ze wszystko zamknięte wiec oby, i tak mamy zaraz koniec . Jeszcze tylko 5 tyg, (masakra)
Jagódka- super włosy! I Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin !
Grabcia- a co mówi ordynator szpitala ?
Ellie- widziałam twoje usg, słodki brzdac faktycznie na foto jakby grymasił hehe, a jakie imię wybraliście - oprócz Gniewko
hehe
Kurde my jeszcze bez imienia !
Klauduska- a jaki poród byś chciała lub wolała? Cc czy sn?
Rozmaryn- a na kiedy termin masz
? Bo rozumiem ze blisko balu hehe
Densik - jak się czujesz ile jescze będziesz w szpitalu? Szok ze jako kierownik nic na święta nie dostałaś,
Super mysz - to może z takiego wina sobie grzanca zrób wlasnoróbnego i jakoś tam będzie smakować to wino
Kasia.zosia- to faktycznie młody mąż ci się trafił
, co do siostry to przykro takich rzeczy słuchać ale lepsze to aniżeli ślub z niewłaściwą osoba ,
Zazdroszczę wam dziewczyny ze was spr. Na gbs bo u mnie nic takiego nie robią a martwię się ze może dodatni a oni nie będą wiedzieć eh :/
Pozdrowionka dla was
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom