reklama
joanna4258
Fanka BB :)
Życzę Wam Wszystkim szczęśliwych, cudownych a przy tym spokojnych Świąt, spędzonych w rodzinnej i cieplej atmosferze
Ellie123
Miciurka synek bedzie Alexander Jan, ale najwiecej mamy dla niego ksywek
Dziewczyny zycze Wspaniałych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Pysznych potraw na wigilijnym stole,
Aby to Boże Narodzenie było okazją do odpoczynku.
od codziennego zabiegania,
Samych pomyślnych dni, wielu sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym,
Optymizmu każdego dnia oraz spełnienia marzeń,
Dziewczyny zycze Wspaniałych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Pysznych potraw na wigilijnym stole,
Aby to Boże Narodzenie było okazją do odpoczynku.
od codziennego zabiegania,
Samych pomyślnych dni, wielu sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym,
Optymizmu każdego dnia oraz spełnienia marzeń,
kasiu_linka
Zdrowych, spokojnych, radosnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia [emoji268][emoji301][emoji4]
Mnie dopadło lekkie przeziębienie i chyba przed świąteczne przemęczenie... leżę i odpoczywam pod kocykiem. Na szczęście wszystko prawie gotowe.
A u nas z tymi czułościami to wogóle inna bajka... pierwszy trymestr prawie bez seksu, drugi było trochę więcej a w trzecim to sobie raczej nic nie przypominam [emoji6] z tym, że na początku był strach nasz wspólny (pierwszą ciążę straciłam), a potem mój D zaczol panikować, że przecież tam jest nasze maleństwo [emoji23]. W końcu seks zszedł na drugi plan tym bardziej, że tu mnie nie badają. Ale my jesteśmy z tych przytulinskich, a czułości można w różny sposób okazywać[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dopadło lekkie przeziębienie i chyba przed świąteczne przemęczenie... leżę i odpoczywam pod kocykiem. Na szczęście wszystko prawie gotowe.
A u nas z tymi czułościami to wogóle inna bajka... pierwszy trymestr prawie bez seksu, drugi było trochę więcej a w trzecim to sobie raczej nic nie przypominam [emoji6] z tym, że na początku był strach nasz wspólny (pierwszą ciążę straciłam), a potem mój D zaczol panikować, że przecież tam jest nasze maleństwo [emoji23]. W końcu seks zszedł na drugi plan tym bardziej, że tu mnie nie badają. Ale my jesteśmy z tych przytulinskich, a czułości można w różny sposób okazywać[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczyny wszystkiego dobrego na święta Terminowych i bezbolesnych (w miarę) rozwiązań, zdrowych Maluchów za kilka tygodni, braku ciążowych dolegliwości, wsparcia w najbliższych, szybkiej utraty ciążowych kilogramów i tradycyjnie każdemu wg potrzeb - zdrowia, szczęścia i miłości [emoji1335][emoji319][emoji320]No i oczywiście trafionych prezentów
Ja już swój prezent mam, od wczoraj śpimy w domu już i zaliczamy "pierwsze razy" wszystkiego Dziś nawet ciasto udało mi się upiec (choć w starym mieszkaniu, bo spożywki jeszcze nie przewiozłam), żeby tak zupełnie z niczym nie jechać.
Ja już swój prezent mam, od wczoraj śpimy w domu już i zaliczamy "pierwsze razy" wszystkiego Dziś nawet ciasto udało mi się upiec (choć w starym mieszkaniu, bo spożywki jeszcze nie przewiozłam), żeby tak zupełnie z niczym nie jechać.
Grabcia123
Grabcia123
Dziewczyny pytanie [emoji5] wyszłam do domu ma święta i od wczoraj zauwaŻyłam niewielkie ilości galaretowego śluzu raz taki metny raz jakby żółty. Czy to może być czop??
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama