Hej mamusie jak tam samopoczucia
?
Podczytuje stwierdziłam ze coś przysrobie przy podusi , właśnie spać się wybieram.
U mnie te maskotki były kiedyś jak się kupiło dwa koszyczki owoców czy coś w tym guscie, u nas szału nie zrobiły hehe, mamy banana I truskawke, dziwię się że ludzie tak na to się rzucili ale jak mniemam to za darmo po zrobieniu zakupów wiec tak to zawsze jest z takimi "darmowymi" rzeczami plus może juz szał świąteczny hehe [emoji23],
Ellie- ale piękne smakołyki - wszystkie bym "obaliła" [emoji23] haha
Madaaalena- ładny wynik glukozy - gratuluję
Turluturlu- wapna można się napić ale jak będziesz kolo apteki zapytaj to będziesz miała 100% pewności
, smaruj się koniecznie jakaś oliwka nie balsamem bo oliwka bardziej natłuszcza i głębiej
,
Super_mysz17- ja to już teraz tez tylko narzekam [emoji23], i sobie myślę ku... taki niby piękny stan a tyle narzekania haha , i tak jeszcze nie masz źle , zadyszka to normalne
- pomyśleć że będzie tylko gorzej hahha
Jagódka - a kiedy następnym razem będziesz sprawdzać glukozę ? No jak myślisz ze się zrobi to chyba już powoli stosujesz dietę co ? Czy jeszcze nie
? Jeju ja to bym nie mogła jak nie zjem w dniu czekolady to chora jestem [emoji23][emoji23]
Airfix - o kurcze to się masz z tymi zylami ze tak cię zrobili :/, niestety duszności normalne jak ci źle kładz się na chwilkę na lewy boczek żeby wszytsko odciążyć , haha ale miałaś akcje z synem - ja też z moim walczę ! Masakra jakaś! Dziś już grozilam ze wywalam wszystkie zabawki bo juz tez mam dosyć, coraz wolniej człowiek działa a obowiązków nie ubywa :/ ,
Jeny ja mam dziś jakieś nocne zachcianki zjadła bym taki mega mix , pączka, czekoladę i jakieś chipsy o matkoooo
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom