reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

dziewczyny czy u was też jest takie szaleństwo z tymi świażakami? Przed chwilą napisałam na grupie sprzedażowej na fb że oddam prawie cały zaklejony kupon to dwie dziewczyny jakby mogły to by sobie do gardeł skoczyły o to, która je weźmie :D a i tak zgłosiła się bratowa mojego męża to jej oddałam dla bratanicy męża :) ale bitwa o te naklejki jest codziennie ;)

reklama
Ja słyszałam tylko, że świeżaków zabrakło a jak chciałam wyrzucić naklejki z Biedronki bo zbierałam to koleżankom musiałam dzielić po równo tak walczyły o te naklejki...:)
Piszecie o oddychaniu, u mnie coraz gorzej, duszno mi i mam taki płytki, krótki oddech. Mąż aż się martwił i pytał czemu tak sapie :D
A co najgorsze, od dwóch dni paskudnie swędzi mnie brzuch!!! (tylko brzuch, po bokach) aż skóra jakby piekła, tak czuję że się rozciąga..smaruję kilka razy na dzień-może to rozstępy idą do mnie ?:( czy można się wapna napić, ktoś wie?

U mnie glukoza po godzinie 82, po dwóch 92. Mąż wczoraj pojechał po świerzaka oczywiście już nie bylo, dowiedział się że trzeba wejść na swoje konto na Biedronce i tam zamówić do wybranego punktu, tylko że ja zapomniałam hasła.

image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    647,4 KB · Wyświetleń: 61
  • image.jpeg
    image.jpeg
    856,2 KB · Wyświetleń: 56
  • image.jpeg
    image.jpeg
    644,9 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Ellie promocja w biedronce, zbierasz naklejki i za ileś tam naklejek dostajesz pluszaka za darmo ;) z tym, że ludzie się na nie rzucili i brakuje ich w sklepach i jest wieczna walka o naklejki :D
Magdaaalena u nas można się zapisać w sklepie z tego co wiem, więc może u ciebie też się da?
Ja sobie odpuściłam, nie będę na siłę robić zakupy a i tak nie są jakoś szczególnie piękne te maskotki. Wolę iść kupić małemu jakiegoś ładnego misia :)

Ellie promocja w biedronce, zbierasz naklejki i za ileś tam naklejek dostajesz pluszaka za darmo ;) z tym, że ludzie się na nie rzucili i brakuje ich w sklepach i jest wieczna walka o naklejki :D
Magdaaalena u nas można się zapisać w sklepie z tego co wiem, więc może u ciebie też się da?
Ja sobie odpuściłam, nie będę na siłę robić zakupy a i tak nie są jakoś szczególnie piękne te maskotki. Wolę iść kupić małemu jakiegoś ładnego misia :)

Oooo to te miski ze zlota :) ja myslalam ze swiezaki to nowe mamuski hahah :)

Chcialam edytowac tekst zeby wstawic zdjecia moich wypiekow i caly sie skasowal ;(

reklama
Ellie, ja widzę tylko pyszności:D Piękne są!!!
My już po urodzinach, zmęczona jestem trochę, ale fajnie było pogadać, okazało się, że dwie koleżanki mamy jubilatki też są w ciąży z terminem na kwiecień, więc była kumulacja. 9 dzieci, 3 ciężarne i od groma dorosłych;) Dzieciaki na szczęście ładnie się bawiły.
Z tymi świeżakami, to jakaś paranoja. na lubelskiej grupie matki się wymieniają za chemię gospodarczą, sprzedają za kasę:O. Ja oddałam jednej dziewczynie za darmo, to nie mogła się nadziwić, że nic nie chcę - a byłam akurat w biedrze i mi dała pani te naklejki, więc wzięłam, jak zobaczyłam, że taki popyt to oddałam. Dostałam prince polo i słoiczek po nutelli pełen orzechów włoskich, bo dziewczyna ma swoje ekologiczne;) Miły gest, wczoraj chrupaliśmy wszyscy:)
Turluturlu u mnie swędzenie zwiastowało rozstępy niestety w pierwsze ciąży. Teraz też się smaruję (też palmersem), ale liczę na to, że co się rozciągnęło i pękło to już pękło w pierwszej ciąży:) Bo drugiej nic mi nie doszło

Do góry