reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

dziewczyny czy u was też jest takie szaleństwo z tymi świażakami? Przed chwilą napisałam na grupie sprzedażowej na fb że oddam prawie cały zaklejony kupon to dwie dziewczyny jakby mogły to by sobie do gardeł skoczyły o to, która je weźmie :D a i tak zgłosiła się bratowa mojego męża to jej oddałam dla bratanicy męża :) ale bitwa o te naklejki jest codziennie ;)

reklama
Ja słyszałam tylko, że świeżaków zabrakło a jak chciałam wyrzucić naklejki z Biedronki bo zbierałam to koleżankom musiałam dzielić po równo tak walczyły o te naklejki...:)
Piszecie o oddychaniu, u mnie coraz gorzej, duszno mi i mam taki płytki, krótki oddech. Mąż aż się martwił i pytał czemu tak sapie :D
A co najgorsze, od dwóch dni paskudnie swędzi mnie brzuch!!! (tylko brzuch, po bokach) aż skóra jakby piekła, tak czuję że się rozciąga..smaruję kilka razy na dzień-może to rozstępy idą do mnie ?:( czy można się wapna napić, ktoś wie?

U mnie glukoza po godzinie 82, po dwóch 92. Mąż wczoraj pojechał po świerzaka oczywiście już nie bylo, dowiedział się że trzeba wejść na swoje konto na Biedronce i tam zamówić do wybranego punktu, tylko że ja zapomniałam hasła.

image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    647,4 KB · Wyświetleń: 68
  • image.jpeg
    image.jpeg
    856,2 KB · Wyświetleń: 60
  • image.jpeg
    image.jpeg
    644,9 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Ellie promocja w biedronce, zbierasz naklejki i za ileś tam naklejek dostajesz pluszaka za darmo ;) z tym, że ludzie się na nie rzucili i brakuje ich w sklepach i jest wieczna walka o naklejki :D
Magdaaalena u nas można się zapisać w sklepie z tego co wiem, więc może u ciebie też się da?
Ja sobie odpuściłam, nie będę na siłę robić zakupy a i tak nie są jakoś szczególnie piękne te maskotki. Wolę iść kupić małemu jakiegoś ładnego misia :)

Ellie promocja w biedronce, zbierasz naklejki i za ileś tam naklejek dostajesz pluszaka za darmo ;) z tym, że ludzie się na nie rzucili i brakuje ich w sklepach i jest wieczna walka o naklejki :D
Magdaaalena u nas można się zapisać w sklepie z tego co wiem, więc może u ciebie też się da?
Ja sobie odpuściłam, nie będę na siłę robić zakupy a i tak nie są jakoś szczególnie piękne te maskotki. Wolę iść kupić małemu jakiegoś ładnego misia :)

Oooo to te miski ze zlota :) ja myslalam ze swiezaki to nowe mamuski hahah :)

Chcialam edytowac tekst zeby wstawic zdjecia moich wypiekow i caly sie skasowal ;(

reklama
Ellie, ja widzę tylko pyszności:D Piękne są!!!
My już po urodzinach, zmęczona jestem trochę, ale fajnie było pogadać, okazało się, że dwie koleżanki mamy jubilatki też są w ciąży z terminem na kwiecień, więc była kumulacja. 9 dzieci, 3 ciężarne i od groma dorosłych;) Dzieciaki na szczęście ładnie się bawiły.
Z tymi świeżakami, to jakaś paranoja. na lubelskiej grupie matki się wymieniają za chemię gospodarczą, sprzedają za kasę:O. Ja oddałam jednej dziewczynie za darmo, to nie mogła się nadziwić, że nic nie chcę - a byłam akurat w biedrze i mi dała pani te naklejki, więc wzięłam, jak zobaczyłam, że taki popyt to oddałam. Dostałam prince polo i słoiczek po nutelli pełen orzechów włoskich, bo dziewczyna ma swoje ekologiczne;) Miły gest, wczoraj chrupaliśmy wszyscy:)
Turluturlu u mnie swędzenie zwiastowało rozstępy niestety w pierwsze ciąży. Teraz też się smaruję (też palmersem), ale liczę na to, że co się rozciągnęło i pękło to już pękło w pierwszej ciąży:) Bo drugiej nic mi nie doszło

Do góry