reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Nie wytrzymalam i musialam zobaczyc w necie :) to takie maskotki warzywka ? Jestem w szoku ze maja taka popularnosc... Ale gdyby mi sie bardzo podobaly to juz bym wolala sobie wejsc na allegro i kupic:)

Najlepsze jest to, że na aliexpress one były za gorsze, nagle ceny podskoczyły - obstawiam, że Polacy tak nakręcili popyt, że Chińczycy zwietrzyli interes:D Teraz tych maskotek nie ma już w biedronkach i ludzie zapisują się na jakieś listy i ma przyjść zamówienie i będą rozdawać wg przydziału z listy:D Komuno!!!

Ale słyszałam, że podobno w Anglii można jeszcze je kupić za tanioche :p Fajnie jak robisz zakupy, nic cie te naklejki nie kosztują i dostajesz tą maskotkę za darmo ale bez przesady, po co się bić i z desperacją wypisywać na fb że chcesz naklejki :)
a teraz widziałam znowu na grupie zaczyna się kolejna inwazja na naklejki z Lidla :D

Hahaha poszłam do Lidla po te prezenty Adama i od razu książkę dostałam, bo tyle wydalam. Także ja mam;) ładnie wydana jak wszystkie kucharskie lidlowe. Ja do Lidla mam rzut beretem i zazwyczaj robimy w nim zakupy, więc jeszcze niejedną książkę odbiore;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mamusie jak tam samopoczucia :) ?
Podczytuje stwierdziłam ze coś przysrobie przy podusi , właśnie spać się wybieram.

U mnie te maskotki były kiedyś jak się kupiło dwa koszyczki owoców czy coś w tym guscie, u nas szału nie zrobiły hehe, mamy banana I truskawke, dziwię się że ludzie tak na to się rzucili ale jak mniemam to za darmo po zrobieniu zakupów wiec tak to zawsze jest z takimi "darmowymi" rzeczami plus może juz szał świąteczny hehe [emoji23],

Ellie- ale piękne smakołyki - wszystkie bym "obaliła" [emoji23] haha

Madaaalena- ładny wynik glukozy - gratuluję :)

Turluturlu- wapna można się napić ale jak będziesz kolo apteki zapytaj to będziesz miała 100% pewności :), smaruj się koniecznie jakaś oliwka nie balsamem bo oliwka bardziej natłuszcza i głębiej ;) ,

Super_mysz17- ja to już teraz tez tylko narzekam [emoji23], i sobie myślę ku... taki niby piękny stan a tyle narzekania haha , i tak jeszcze nie masz źle , zadyszka to normalne :) - pomyśleć że będzie tylko gorzej hahha ;)

Jagódka - a kiedy następnym razem będziesz sprawdzać glukozę ? No jak myślisz ze się zrobi to chyba już powoli stosujesz dietę co ? Czy jeszcze nie :) ? Jeju ja to bym nie mogła jak nie zjem w dniu czekolady to chora jestem [emoji23][emoji23]

Airfix - o kurcze to się masz z tymi zylami ze tak cię zrobili :/, niestety duszności normalne jak ci źle kładz się na chwilkę na lewy boczek żeby wszytsko odciążyć , haha ale miałaś akcje z synem - ja też z moim walczę ! Masakra jakaś! Dziś już grozilam ze wywalam wszystkie zabawki bo juz tez mam dosyć, coraz wolniej człowiek działa a obowiązków nie ubywa :/ ,

Jeny ja mam dziś jakieś nocne zachcianki zjadła bym taki mega mix , pączka, czekoladę i jakieś chipsy o matkoooo

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

U nas totalnie bezsenna noc... Mąż przed ps4 gra z bratem, pies lata za piłką, bobas mi w brzuchu szaleje a ja oczy jak 5 zł standardowo walczę ze zgagą... Jest 2:30 i czuje ze szybko to się nie skończy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig wspolczuje :( ja zasypiam szybko ale 3-4 budze sie...
Wlasnie skonczylam gotowanie, rowne 12 godzin z przerwami... Nie wiem jak jutro bede chodzic ;)

Tez poszperalam po necie, co te swiezaki :) Mysle, ze haslo: "za darmo" to nalepsza reklama. Ale jakby ktos policzyl ile zakupow zrobil na sile wlasnie w biedronce za naklejki.. :)Tutaj do kazdej z sieci sklepow-marketow, a sa w sumie 2 duze sieci, mamy karty i tam zbieraja sie punkty, ktore zamieniaja sie na pieniazki i czasami sparwdzam na karcie to uzbiera sie niezla sumka(mozna zaplacic w sklepie pozniej). Ale raczej sie nie zastanawiam nad tym tylko ide tam , gdzie mi jest wygodniej albo blizej.

My tez mamy dzis gosci, zostalo mi zrobienie kremu do torta i posprzatac. Ostatnio nie mam zbyt wiele energii, ale jakos dam rade.

Spanie jako-tako. Wieczorem chce jak najszybciej isc spac, bo tak mnie wszystko boli, a potem rozbudzam sie dziesitki razy, zeby zmienic pozycje, czyli standard

reklama
Fakt, te książki z Lidla są fajne. W tamtym roku robiłam pierniczki z przepisu właśnie z ich książki, bo koleżanka mi podała i wyszły pyszne :) w tym roku też je będę robić.
Dziewczyny współczuję wam bezsenności, a myślałam, że to ja źle sypiam. Ale i tak muszę zakupić melisę i spróbować pić przed snem bo ciężko mi się zasypia, czasem tłukę się po 3 godziny zanim zasnę.
A ja dziś wybieram się do brata, bo wczoraj zjechał z Holandii i jedziemy z mężem i mamą go odwiedzić. Po drodze jakieś słodycze dla bratanka kupię, bo to mały pochłaniacz słodyczy :) przy okazji zatrzymam się w galerii, bo będę przejeżdżać przez większe miasto i może w końcu uda mi się kupić ten nieszczęsny kombinezon :)

Do góry