reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Nie wytrzymalam i musialam zobaczyc w necie :) to takie maskotki warzywka ? Jestem w szoku ze maja taka popularnosc... Ale gdyby mi sie bardzo podobaly to juz bym wolala sobie wejsc na allegro i kupic:)

Najlepsze jest to, że na aliexpress one były za gorsze, nagle ceny podskoczyły - obstawiam, że Polacy tak nakręcili popyt, że Chińczycy zwietrzyli interes:D Teraz tych maskotek nie ma już w biedronkach i ludzie zapisują się na jakieś listy i ma przyjść zamówienie i będą rozdawać wg przydziału z listy:D Komuno!!!

Ale słyszałam, że podobno w Anglii można jeszcze je kupić za tanioche :p Fajnie jak robisz zakupy, nic cie te naklejki nie kosztują i dostajesz tą maskotkę za darmo ale bez przesady, po co się bić i z desperacją wypisywać na fb że chcesz naklejki :)
a teraz widziałam znowu na grupie zaczyna się kolejna inwazja na naklejki z Lidla :D

Hahaha poszłam do Lidla po te prezenty Adama i od razu książkę dostałam, bo tyle wydalam. Także ja mam;) ładnie wydana jak wszystkie kucharskie lidlowe. Ja do Lidla mam rzut beretem i zazwyczaj robimy w nim zakupy, więc jeszcze niejedną książkę odbiore;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mamusie jak tam samopoczucia :) ?
Podczytuje stwierdziłam ze coś przysrobie przy podusi , właśnie spać się wybieram.

U mnie te maskotki były kiedyś jak się kupiło dwa koszyczki owoców czy coś w tym guscie, u nas szału nie zrobiły hehe, mamy banana I truskawke, dziwię się że ludzie tak na to się rzucili ale jak mniemam to za darmo po zrobieniu zakupów wiec tak to zawsze jest z takimi "darmowymi" rzeczami plus może juz szał świąteczny hehe [emoji23],

Ellie- ale piękne smakołyki - wszystkie bym "obaliła" [emoji23] haha

Madaaalena- ładny wynik glukozy - gratuluję :)

Turluturlu- wapna można się napić ale jak będziesz kolo apteki zapytaj to będziesz miała 100% pewności :), smaruj się koniecznie jakaś oliwka nie balsamem bo oliwka bardziej natłuszcza i głębiej ;) ,

Super_mysz17- ja to już teraz tez tylko narzekam [emoji23], i sobie myślę ku... taki niby piękny stan a tyle narzekania haha , i tak jeszcze nie masz źle , zadyszka to normalne :) - pomyśleć że będzie tylko gorzej hahha ;)

Jagódka - a kiedy następnym razem będziesz sprawdzać glukozę ? No jak myślisz ze się zrobi to chyba już powoli stosujesz dietę co ? Czy jeszcze nie :) ? Jeju ja to bym nie mogła jak nie zjem w dniu czekolady to chora jestem [emoji23][emoji23]

Airfix - o kurcze to się masz z tymi zylami ze tak cię zrobili :/, niestety duszności normalne jak ci źle kładz się na chwilkę na lewy boczek żeby wszytsko odciążyć , haha ale miałaś akcje z synem - ja też z moim walczę ! Masakra jakaś! Dziś już grozilam ze wywalam wszystkie zabawki bo juz tez mam dosyć, coraz wolniej człowiek działa a obowiązków nie ubywa :/ ,

Jeny ja mam dziś jakieś nocne zachcianki zjadła bym taki mega mix , pączka, czekoladę i jakieś chipsy o matkoooo

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

U nas totalnie bezsenna noc... Mąż przed ps4 gra z bratem, pies lata za piłką, bobas mi w brzuchu szaleje a ja oczy jak 5 zł standardowo walczę ze zgagą... Jest 2:30 i czuje ze szybko to się nie skończy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig wspolczuje :( ja zasypiam szybko ale 3-4 budze sie...
Wlasnie skonczylam gotowanie, rowne 12 godzin z przerwami... Nie wiem jak jutro bede chodzic ;)

Tez poszperalam po necie, co te swiezaki :) Mysle, ze haslo: "za darmo" to nalepsza reklama. Ale jakby ktos policzyl ile zakupow zrobil na sile wlasnie w biedronce za naklejki.. :)Tutaj do kazdej z sieci sklepow-marketow, a sa w sumie 2 duze sieci, mamy karty i tam zbieraja sie punkty, ktore zamieniaja sie na pieniazki i czasami sparwdzam na karcie to uzbiera sie niezla sumka(mozna zaplacic w sklepie pozniej). Ale raczej sie nie zastanawiam nad tym tylko ide tam , gdzie mi jest wygodniej albo blizej.

My tez mamy dzis gosci, zostalo mi zrobienie kremu do torta i posprzatac. Ostatnio nie mam zbyt wiele energii, ale jakos dam rade.

Spanie jako-tako. Wieczorem chce jak najszybciej isc spac, bo tak mnie wszystko boli, a potem rozbudzam sie dziesitki razy, zeby zmienic pozycje, czyli standard

reklama
Fakt, te książki z Lidla są fajne. W tamtym roku robiłam pierniczki z przepisu właśnie z ich książki, bo koleżanka mi podała i wyszły pyszne :) w tym roku też je będę robić.
Dziewczyny współczuję wam bezsenności, a myślałam, że to ja źle sypiam. Ale i tak muszę zakupić melisę i spróbować pić przed snem bo ciężko mi się zasypia, czasem tłukę się po 3 godziny zanim zasnę.
A ja dziś wybieram się do brata, bo wczoraj zjechał z Holandii i jedziemy z mężem i mamą go odwiedzić. Po drodze jakieś słodycze dla bratanka kupię, bo to mały pochłaniacz słodyczy :) przy okazji zatrzymam się w galerii, bo będę przejeżdżać przez większe miasto i może w końcu uda mi się kupić ten nieszczęsny kombinezon :)

Do góry