reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Nic mi nie piszcie o ps4, bo jak słyszę dźwięk włączonego Xboxa to mnie nerw bierze, u nas chłopaki niemal codzień grają w fife, na szczęście max godzina dziennie
A mnie dopadł taki katar i kaszel, że nie wiem czy w życiu taki miałam. Oczywiście kontaktowałam się z położna i niby mogę flagamine i sterimar do nosa... Stosowała któraś?
Dziś mija nam 200dni,do porodu już tylko 80 [emoji43][emoji33][emoji16]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Nic mi nie piszcie o ps4, bo jak słyszę dźwięk włączonego Xboxa to mnie nerw bierze, u nas chłopaki niemal codzień grają w fife, na szczęście max godzina dziennie
A mnie dopadł taki katar i kaszel, że nie wiem czy w życiu taki miałam. Oczywiście kontaktowałam się z położna i niby mogę flagamine i sterimar do nosa... Stosowała któraś?
Dziś mija nam 200dni,do porodu już tylko 80 [emoji43][emoji33][emoji16]

5djy3e3kpgua6zwe.png
Sterimar woda morska do nosa w sprayu? To ja używam zawsze dla dzieci na katar, oczyszcza nosek :) w ciąży spokojnie można :)

K.....wa normalnie żarty jakies. Dopiero ze szpitala wróciłam a sasiadka chce mi przyprowadzić córkę do pilnowania, która ma biegunke. Na dodatek Zosia byla chora, od piątku miała gorączke i jeszcze tego brakowało żeby ją zarazila jakims wirusem... ale nie wiem co mam jej powiedziec, kulturalnie czy nie, zeby dotarlo...

Kasiu, a bym jej zaproponowała, żeby puknęła się w głowę:) ścianą najlepiej:)
Anna, spokojnie możesz
My dziś spokojnie i na luzie, olałam wczoraj sprzątanie, jutro to zrobię, nikt mnie nie goni, w piątek odkurzyłam tylko. Oddałam mamie maszynę, posiedzieliśmy chwilę, pogadaliśmy, potem wyskoczyliśmy do maca i na małe zakupy, bo Klaudia na wtorek ma przynieść resorek do szkoły - no i trzeba było kupić, od razu dwa, bo Adamowi też.. Adaś i Wiktor się potem pobawią;) Teraz siedzą na przedpokoju z mężem i jeżdżą:D

A ja chyba przesadziłem. Stwierdziłam że jak co wieczór umieram z bólu pleców pachwin i zgagi a nic nie robię to jak posprzątaj to i tak będzie tak samo. Postanowiłam odgruzować czwaty pokój bo tylko on mi pozostał do pomalowania. Posegregowałam śmieci, zrobiłam porządek w dokumentach i apteczce. Mam wrażenie że trochę przesadziłem bo spuchłam tam na dole i wszystko mi pulsuje, brzuch zrobił się twardy i boli.

Rozmaryn weź no-spę może i leż.. Jak od nicnierobienia boli to od robienia na pewno będzie bolało bardziej.
Ja już nie raz się przejechałam na takim myśleniu. Było "oj tam zrobię tylko trochę", a potem umierałam..

reklama
Jakiś czas temu pisałyście gdzie kombinezonik można dostać do wózka dla dziecka, byłam dzisiaj w Auchan (Wawa Wola) i sporo było od 56 rozmiaru, różnorakie :) Może w innych Auchan też sa :)

Do góry