reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Nie jestem na diecie. Choruje na hipoglikemie reaktywna. O dziwo w tej ciąży dobrze toleruje cukier. W poprzednich miałam sporo epizodów hipoglikemii, musiałam wtedy bardziej uważać co jem. Przed ciążą z Adasiem byłam na lekach i było ok. Potem nie mogłam ich brać. Pewnie kiedyś do nich wrócę.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas totalnie bezsenna noc... Mąż przed ps4 gra z bratem, pies lata za piłką, bobas mi w brzuchu szaleje a ja oczy jak 5 zł standardowo walczę ze zgagą... Jest 2:30 i czuje ze szybko to się nie skończy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sojna moj tez wczoraj grał ale wszyscy siedzieliśmy z nim i oglądaliśmy :D i pomagalismy mu zagadki rozwiązywać (grał w uncharted) :D
Ja śpię dobrze :) ale zauważyłam i to bardzo wyraźnie i dobitnie ile człowiek ma roboty w domu. Jak się tak tydzień leży w szpitalu, gdzie nie można chodzić i wszystko ci przynoszą a potem wraca się do domu do życia to jest po prostu przepasc. Zastanawiam się jak ja to w ogóle ogaranialam i się nie wykonczylam. Mój maż tez wiele rzeczy zauwazyl, nigdy nie był sam z dziecmi w domu tak dlugo :D tyle razy mu tłumaczyłam ze w domu to trzeba robić na bieżąco wszystko bo potem się nie idzie wyrobić to teraz się przekonal na własnej skórze :D

Oj ja bardzo bym chciała mieć tą książkę z pudła bo uwielbiam książki kucharskie ale niestety u nas w mieście lidla nie ma a nie bardzo mi się chce jechać 30 km żeby robić zakupy. Szkoda że ten książki kupić nie można.

Rozmaryn można - słyszałam, że na allegro spokojnie można kupić, bo oni dali ja w prezencie niektórym pracownikom i przedstawicielom i kto chce to sprzedaje:p Także rozglądaj się:) Podobno za 25zł chodziły

Oj ja bardzo bym chciała mieć tą książkę z pudła bo uwielbiam książki kucharskie ale niestety u nas w mieście lidla nie ma a nie bardzo mi się chce jechać 30 km żeby robić zakupy. Szkoda że ten książki kupić nie można.
Rozmaryn pisałaś kiedyś o fajnej książce z bajkami dla dzieci, stare wydanie. Przypomnisz mi tytul?

Mam tą książkę z Lidla, rzeczywiście fajna. W ubiegłym roku 2 naklejek mi zabrakło. Ale też nie robiłam specjalnie zakupów tylko to co potrzeba.

Mi od rana M podniósł ciśnienie. Jeszcze nie wiadomo kiedy się wprowadzamy, a ten mi karze się na parapetowke szykować. Mają być 3 grupy plus poczęstunek dla rodziny, wszystko w innym terminie. A po drodze są jeszcze Alicji urodziny i żeby było lepiej obu rodzinom pasują inne terminy. :wściekła/y:Już mu powiedziałam, że jak mu się te imprezy skończą tak jak majówka (2 miesiące umierał na wrzody) to w święta bd siedział sam :mad:

Sojna moj tez wczoraj grał ale wszyscy siedzieliśmy z nim i oglądaliśmy :D i pomagalismy mu zagadki rozwiązywać (grał w uncharted) :D
Ja śpię dobrze :) ale zauważyłam i to bardzo wyraźnie i dobitnie ile człowiek ma roboty w domu. Jak się tak tydzień leży w szpitalu, gdzie nie można chodzić i wszystko ci przynoszą a potem wraca się do domu do życia to jest po prostu przepasc. Zastanawiam się jak ja to w ogóle ogaranialam i się nie wykonczylam. Mój maż tez wiele rzeczy zauwazyl, nigdy nie był sam z dziecmi w domu tak dlugo :D tyle razy mu tłumaczyłam ze w domu to trzeba robić na bieżąco wszystko bo potem się nie idzie wyrobić to teraz się przekonal na własnej skórze :D

Ja właśnie jestem w 16 rozdziale uncharted 4 :D siedzę i łupię jak mój jest w pracy :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry