reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Densik powodzenia ! Obyś szybko wyszła do domu i wszystko było ok,

Jagódka super podusia :), widzę że wkreciłas się w temat - sama satysfakcja jest super ze się coś zrobiło samej :) , u mnie maszyna kurz zbiera tez się za to zbieram żeby zacząć już z dobre pół roku :) hah,

U mnie już 25 tydzień ! Niemożliwe chyba - każda aplikacja pokazuje coś innego [emoji23], jutro idę na konsultacje do Polskiego lekarza bo mój nie potrafi mi pomóc na moja infekcje to dla świętego spokoju chce zobaczyć jak tam i czy wszytsko ok, no a zaraz usg doczekać się nie mogę już mi się śniło ze widziałam ma dzidzie w tv u lekarza :),

Turluturlu- do mnie ogólnie mówią czy jestem normalna jeśli chodzi o imiona lol, także wiem co czujesz chyba ja nie powiem jak się dziecko będzie nazywać bo cały czas jakieś komentarze jakie imię nie powiem naprawdę, pytalam się co myślą na temat imienia Leonard to teksty rzucali. ., a nawet nie powiedziałam ze juz takie wybrałam tylko tak chciałam pogadać ze może to może tamto, teraz się mnie mama pyta żebym typy z listy podała to jen powiedziałam ze się dowie jak ma na imię jak się urodzi - i tyle , a tak to dzidzia wołamy heh, zakończyłam temat,

La_nina- fajne są takie sny, hihi przynajmniej jest humor na cały dzień, ja miałam zanim zaszłam w ciążę ze mam na rękach córkę - czarne oczy czarne włoski , zobaczymy czy to był proroczy [emoji23], no ja ogólnie ciuszków nie prasuje wiec :D, powodzenia z szukaniem domku - szkoda ze tamten się sprzedał , ale napewno cos znajdziecie dla siebie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozmaryn - no wkurzylam sie taka reakcja ... podejrzewam ze byśmy jak coś Leoś/Leo/Leon wołali a pełne imię by mogło być Leonard ale nie o to chodziło, chodziło o czysta rozmowę a nie ze ja mówię a może to imie a ci jadą czy ja normalna jestem...- wiesz. . , u nas nie wiadomo płci to musimy mieć dwie wersje dla każdej płci- ale myślę że będzie syn (chyba ) bo chciałabym córkę a nigdy nie dostaje tego co chce [emoji23] (jeśli to ma sens) dlatego skupiam się na imieniu dla chłopca bo nie mamy zbytnio żadnego, a dla dziewczynki problemu nie mamy kilka jest, (chłopiec może będzie Daniel) bo to jedyne na które oboje się zgadzamy jak narazie -

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Od początku czytam wasze wpisy no i w końcu sama się odwazylam☺ witam wszystkie lutowe mamy sama termin mam na 13 luty. To mój już 4 bobas, ale martwię się każdym skurczem i pobolewaniem jakby to była moja pierwsza ciaza. Mam 3 synow- no i ogromne marzenie- teraz musi być cora! Usg polowkowe już za mną no i jak narazie lekarz widzi na nim ta wymarzona dziewczynę ale ja sama nie uwierzę dopóki nie zobaczę...

Densik trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby ból minął!
Miciurka mi się podoba i Daniel i Leonard. I ogólnie to mam gdzieś co inni myślą o imieniu, mojej teściowej sie zosia nie podobalo to tym bardziej chcialam tak córkę nazwać :D
U mnie nie skróciła się szyjka i nie ma rozwarcia, jednak już kawałkami od tygodnia odchodzi mi czop sluzowy. Dlatego się ostatnio martwiłam ale póki co jest ok.

Witaj Marti22 :) Trzymamy kciuki za dziewuszke w brzuszku.. :)
Densik Ty tez dasz rade i bedzie ok ;) Musi byc !
Znajomi maja syna Leonarda, cudne imie i ksywa gotowa w szkole "da vinci" hihi.
Ludzie sa okrutni komentujac imiona. Ja nikomu nic nie mowie albo podaje jedno i nic nie komentuja.
Ech.. moze to ta polska mentalnosc?
Mi sie marzy Rozalia dla cory i co mam poradzic slyszac ze "jak dla starej baby?" ;)
Dobrej nocki Brzuchatki :)

Witaj Marti22 :) Trzymamy kciuki za dziewuszke w brzuszku.. :)
Densik Ty tez dasz rade i bedzie ok ;) Musi byc !
Znajomi maja syna Leonarda, cudne imie i ksywa gotowa w szkole "da vinci" hihi.
Ludzie sa okrutni komentujac imiona. Ja nikomu nic nie mowie albo podaje jedno i nic nie komentuja.
Ech.. moze to ta polska mentalnosc?
Mi sie marzy Rozalia dla cory i co mam poradzic slyszac ze "jak dla starej baby?" ;)
Dobrej nocki Brzuchatki :)
Nazeczona jednego chłopaka z mojej rodziny ma na imię Rozalia. Ma 20-kilka lat. Moja szwagierka to Bernadetta. A mi się oba te imiona podobaja, ja lubię stare imiona, jakoś bardziej do mnie przemawiaja. Wszystko zależy chyba od tego z kim się komu dane imię kojarzy, stad potem głupie komentarze. A tu najlepiej dać imieniu nowe życie :)

reklama
Czop już? A jak to rozpoznać? Ja mam mega dużo śluzu, ale taki biało mleczny i cały czas pobolewa dół brzucha. Każda ciaze miałam podtrzymywania lekami. Jutro mam wizytę u lekarza- zobaczy się.. mi po głowie chodzi imię Nadia ale oczywiście rodzicom i tesciom pewno nie przypasuje

Do góry