Elenna
Fanka BB :)
Moja 2 lata skończy w listopadzie. Póki co nic nie kuma ale co się dziwić dziecku skoro nawet dla mnie to jeszcze trochę abstrakcja.Kasiu_linka- powodzenia jutro na polowkowych , a to już wam wcześniej nie mówił płci dopiero teraz będzie wiadomo ?
Sojnabig- takiej 6 latce dużo wytłumaczysz coś się z nią porobi, to nie ma tragedii , ja się martwię co z takim 3 latkiem bo pytalam się dziś kto tu w brzuchu jest to mówi " nie wiem" - mimo że tłumacze mu ze dzidzia - on zapomina czy co nie wiem nie zdaje sobie sprawy , a też przykłada mi rękę do brzucha całuje itp. Naprawdę sobie nie zdaje sprawy co go czeka i dlatego chyba się martwię - tym bardziej ze mój W.zmienia prace i będę sama z dwójką na kąpiele , i pójście do łóżek, mam nadzieję że jakoś ich zgram czasowo
Jagódka - ciężko coś nie kupić przechodząc obok , tez planuje żeby prezent od dzidzi dostał starszak itp.
Elenna- oj tez się zastanawiam jak będzie z dwójką , a ile twoja mała ma 2 latka chyba tak ?
No my lecimy do lekarza z małym zobaczymy co nam powie, może przy okazji zalicze wizyte szybka u pediatry z ciążą bez usg itp. Nie wiem na czym to bedxie polegać hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polowkowe przesunelam na 6 października bo z ciekawosci bym do 13 nie wytrzymala Będziemy nagrywać filmik z badania wiec pewnie bedzie to punkt kulminacyjny kazdego nastepnego wieczora
Dziewczyny jak czytam o tym, ze to wasze kolejne pociechy to zastanawiam sie jakbym ja chciala. To dopiero pierwsze, ja mam 21lat. Wiem, że czasu co niemiara jeszcze przede mna ale nie chciałabym, żeby między dziećmi była mała różnica wieku. Ciężkie to wszystko do zdziałania Chciałabym podjąć pracę na stałe, finanse też tego będą wymagały. Czuję, że naszym przypadku to nieniewykonalneNapisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bd miała różnice wieku 27 miesięcy między dziewczynami. Młoda urodziłam jak miałam 25 i to była moja druga ciąża. Teraz bd miała jeszcze 27 bo jestem z maja. Zawsze chciałam niedużej różnicy wieku między dziećmi i niewobrażałam sobie mieć jedynaka.
Mamy firmę, ja jeszcze prace, ale nie chce do niej wracać, więc będę szukać czegoś innego. Myślę, że teraz nawet jak ktoś pracuje 10 lat na jednym stanowisku nie może być pewien swego, bo zawsze może się okazać niepotrzebny.
Ja do pracy to za dwa lata pewnie pójdę. A że zaczynam od nowa to modlę się, żeby mi choć na przedszkole i żłobek dla dziewczyn z pensji wystarczyło
Grabcia kolki nerkowej współczuję. Ja miałam w poprzedniej ciąży. I to tak przez 3 miesiące co chwila coś. Ratowałam się nospoą i woda, bo nie chciałam do szpitala.
Kurcze zapomniałam zapytać, czy na połówkowe musze zabrać płytę, bo pamiętam, że z Młodą jak chciałam nagranie musiałam mieć swoją. Jeszcze się o toxo dopytam bo wg planu badań powinnam teraz zrobić, ale położna powiedziała, że mi odpuści i zrobimy na następna wizytę, żeby juz było za jednym kłóciem. Niestety waga mi rośnie trochę szybko, bo ostatnio 1 kg w tydzień ( choć pewnie to kwestia diety), ale sprawdzę tarczyce to i toxo mogę zrobić.