Turluturlu- leć pchać się do lekarza bo jednak lepiej jak zobaczy i ty bedziesz spokojniejsza, nie musi to być opryszczka ale z racji ciąży warto zbadać - ja miałam cos podobnego ale przed samym zajściem i wyleczyłam antybiotykiem i takim hevirano podobnym, co do dentysty to ja raz nie zdążyłam dojść do domu i coś mi się ukruszyło od razu wróciłam na reklamacje i robiła mi - no ale żeby do domu nawet nie dojść
hehe
Asia - gratuluję córci
, i widzę że jesteśmy w tej samej sytuacji , ja mojego W.poznalam jak juz miałam małego tez miał 2 latka
hehe, tylko ze my nie znamy płci ale W.mowil ze zawodu nie będzie bo jemu obojętnie bo i tak chce jeszcze jedno [emoji23] (się go żarty trzymają
hehe ) - nie przejmuj się zachowaniem faceta bo wiadomo na 100% ze zobaczy dziecko i się zakocha na maksa a zawsze jeszcze syna może trafić później
Ja z racji syna liczę tez na córkę ale pewnie się nie trafi, staram się o tym nie myśleć ale też boję się zawodu (głupia )
Jagódka - wierzysz w chiński kalendarz ? Bo ja się zastanawiam czy faktycznie , pozatym są różne nie wiem czy zauważyłaś ze niektóre się różna między sobą dziwne,
Drusia- zazdroszczę córciowego szaleństwa
, fajnie ze wizyta przebiegła pomyślnie i imię juz macie, ja to daleko w lesie
Klauduska - mąż się przyzwyczai, wiadomo że facet zawsze do faceta ciągnie
, mój mówi ze chce córkę bo syna juz ma
(nie swojego ale robi z nim naprawdę wszystko ostatnio poszli sprzątać i naprawiać auto to 2 h ich nie było ) hehe - dla mnie super , nogi do góry i leżę [emoji23], ale u nas tata ma dwie córki i ja z nim zawsze na ryby jeździłam itp.takze to ze jest córka nie oznacza ze będzie sam wszytsko robił bo nie jedna córka będzie chętna na spędzenie czasu nie tylko na zakupach
Rodosek- no dosyć dobra waga twojego dzidziolka jak na ten tc, ale gdzieś czytałam ze po 18-19 tyg.zaczynaja się różnice wagowe i nie należy porównywać
Sojnabig- o matko jaka malusia byłaś !
Elenna- miałaś sny prorocze?
podziwiam za spanie z dzieckiem hehe, ja teraz zrobiłam wyjątek bo chory i wpuszczam nad ranem jak W.idzie do pracy i czasem chce czasem nie , raz tylko przyszedł jak narazie
,
My dziś lekarz bo chce sprawdzić małego bo juz sama nie wiem.czy posylac do przedszkola czy trzymać w domu - juz się nie pokłada tylko kaszel ma,szaleje w domu to chyba już mu lepiej hehe , ale chcę mieć pewność że nic tam się nie dzieje zanim go puszcze
Ja tfu tfu nie rozłożyłam się
Też jestem w szoku ze juz tyle czasu minęło i juz czerwcowki się pojawiły wow! Mija jak z bicza strzelił
Miłego dnia mamusie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom