reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczynki, spać nie mogłam ze stresu że mam jakieś świństwo (głupia ja).
Ale popatrzyłam na to i myślę, że to jest coś nie tak, że to raczej ta opryszczka. Gdyby nie ciąża olałabym to, bo nie boli, jedynie jak dotykam ale jest dyskomfort, boję się z tym chodzić. Wymyśliłam, że skoro mój lekarz nie ma dziś miejsc, spróbuję w przychodzi ostatnia wejść do ginekologa, ciężarnej nie odmówi (mam na osiedlu). Niech ktoś na to zerknie, a jak nie to wklejka do gina..choć wątpię że się uda.
Do tego dziś dentysta-reklamacja, bo plomba zrobiona a ząb nie daje spać, ćmi-jakby wypadł kawałek.
Nie wiem co się ze mną dzieje, jestem roztrzęsiona, spać nie mogę, martwię się wszystkim.
Nie mam pojęcia gdzie podziałam się uśmiechnięta, szczęśliwa ja!
Zaraz Wam podczytam i nadrabiam, nie mogę myśleć wiecznie o krostce tam na dole:p

Na poprawę nastroju idę do fryzjera podciąć włosy, co mnie trochę odświeży i podejrzewam zrelaksuje:)

Dobrego dnia!!!

reklama
Asia3003 - nastawiony był na chłopca rozumiem? Jak zobaczy tę słodką mała istotkę, tego Aniołka, tą cudną dziewczynke to oszaleje. Popatrz na ulicy, na koleżanki-każdy facet wariuje na punkcie córeczki. Tobie jest łatwiej, nosisz ją w brzuszku, czujesz, kochasz pewnie od początku. Przejdzie mu:)

Asia a mój znowuż chciał dziewczynkę, a tu już druga ciąża i drugi synek będzie...przy pierwszym bardzo przeżywał, bał się chłopaka, on ma córkę z poprzedniego związku i jak mówi czuł by się pewniej zajmując dziewczynką...Ale w momencie, gdy synek się urodził to ten zwariował na jego punkcie:)

Dziewczyny czy wasza intuicja tez miala racje co do plci? Ja na poczatku czulam, ze nosze pod serduszkiem corcie ale ginekolog, jeżeli pamietacie powiedzial, ze na pewno bedzie chlopak. Teraz kiedy w koncu bylo widac narzady płciowe, lekarz na dwoch badaniach stwierdził, ze widzi dsiewczynke :) Wiec jednak moja intuicja miala racje od samego początku.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia - córeczki są tatusia więc później na pewno będzie przylepa i będzie ją rozpieszczal, w końcu to będzie jego córka ;)

Klauduska - u mnie wszystkie znaki na niebie wskazywały córkę a jednak będzie syn :D

Lecę z psem, zjem śniadanko i na 10:30 do gina ;) Młody od 4 rano bal sobie urządzał, chyba odwiedził każdy kąt mojego brzucha, zasnęłam po 6 i teraz ciężko mi oko otworzyć :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie impreza była po 7 trwa do teraz:D
Klauduśka, mnie intuicja nie zawiodła, na samym początku powiedziałam do męża, że czuję, że to będzie chłopak, potem mi się odwidziało, ale pierwsze wrażenie było słuszne. No i po raz 3 sprawdził mi się chiński kalendarz.
Zjedliśmy z Młodym śniadanko, teraz on się bawi, a ja herbatkę piję. Zaraz się maluję i ogarniam, Młody idzie do babci, a ja z moją mamą jedziemy na sklepy meblowe, muszę ruszyć ten temat wreszcie, bo ciągle odkładam, a przydałoby się kupić już to łóżko.

.jagodka w sumie u mnie kalendarz sie tez sprawdzil :) Zazdrosze tych zakupow, mnie to czeka za 3 miesiace! Tyle jeszcze bedzie trwal remont w nowym mieszkaniu.

Sojnabig dawaj od razu znac jak na badaniu! :) Ja ide w czwartek na kontrole ale raczej nie bedzie robił badania usg. Eh, ten NFZ

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma czego zazdrościć;) To tylko łóżko + ew. biurko i tyle. Potem będzie fajniej jak uszyje poduszki, wybiorę narzutę, dywanik itp. Ale najpierw najważniejsze, dekoracje muszą poczekać

Do góry