reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

U mnie tez kalendarz chinski sie sprawdzil a moje przeczucie nie :-) wczoraj bylam na usg polowkowym i dziewczynka pozostała dziewczynka, bedzie Julia :-) to nasze pierwsze dziecko i bylo nam calkowicie obojetnie czy coreczka czy synek :-) tylko nie wiedzielismy czy bedziemy stroic czy trenowac :-) bardziej mnie ciaglo zawsze do ubranek dziewczecych wiec teraz moge sie wyszalec :-) Mala wazy juz 390 gram. Jutro zaczynamy 22 tydzien. Udalo sie zrobic pare zdjec 3d i nawet krotki filmik nagrac wiec bedzie pamiatka. Jestem przeszczesliwa :-) pozdrawiam Was cieplo

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klauduska - ja idę tylko po przedłużenie L4 ale chodzę prywatnie i za każdym razem robi mi usg :)

Drusia - duża dziewucha!:) ja jestem ciekawa ile mój już waży, dziś 22t6d, dwa tygodnie temu ważył 340 g :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojna to jak moja córeczka - 2440g i 47cm:) Ale teraz jest jedną z najwyższych dziewczynek w klasie. Mój mąż jest wysoki, bo ja to taki średniak 165cm.

Asia będzie dobrze i będzie córeczka tatusia jego mała księżniczka :)
Drusia super ze u maluszka wszystko dobrze :)
Sojnabig drobniutka się urodziłaś :)
U mnie chyba podświadomość bardziej się sprawdziła co do płci bo od początku mówiłam w formie męskiej na maluszka w brzuszku ale jakoś myślałam że będzie dziewczynka i z kalendarza chińskiego tez dziewczynka a tu siusiak i jajeczka są :)

To sobie maluszki imprezkę zrobiły nad ranem :) u mnie takie imprezki robi jak kładę się spać jego godzina 22 i charce :)

sojnabig - ja raczej to chudziutka jestem ;) 54kg/170cm - ja tylko takie wielkie dzieci rodzę :D a teraz moje starsze chude jak patyk, mimo swoich 3700 po urodzeniu :)

Asia będzie dobrze i będzie córeczka tatusia jego mała księżniczka :)
Drusia super ze u maluszka wszystko dobrze :)
Sojnabig drobniutka się urodziłaś :)
U mnie chyba podświadomość bardziej się sprawdziła co do płci bo od początku mówiłam w formie męskiej na maluszka w brzuszku ale jakoś myślałam że będzie dziewczynka i z kalendarza chińskiego tez dziewczynka a tu siusiak i jajeczka są :)

To sobie maluszki imprezkę zrobiły nad ranem :) u mnie takie imprezki robi jak kładę się spać jego godzina 22 i charce :)

Mój właśnie znów zaczyna harce i to tak konkretnie a za pół godziny wizyta czyli jak się walne na fotel u gina na sto procent będzie spał :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sie urodzilam z waga 2200 gram i 44 cm podobno ale miesiac wczesniej bo mojej mamie zachcialo sie talerze z wysokich polek wyciagac :-) tzn. nie ma potwierdzenia ze to przez to ale taka historia krazy po rodzinie bo w nocy jej wody odeszly :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry