reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Jak mój zacznie marudzic, że mi hormony szaleją to dam mu poczytać i niech się zastanowi:D znowu obudziłam się z bólem głowy:/ trzeba się zwlec z łóżka, ogarnąć , zjeść śniadanie i jechać do biura. Nie chce mi się okrutnie..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagódka o tym samym pomyslałam Haha jak mi maz będzie mówił ze sie ze mną wytrzymać nie da to mu pokaże forum, ze to normalka [emoji28][emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mojemu chcialam pokazac o sprzataniu, ze faceci tez moga wziasc odkurzacz do reki itp, ale chyba za bardzo go obgaduje i mu nie pokaze :)

Dzień dobry, a właściwie to taki sobie, wczoraj okazało się że mam zapalenie ucha- nie mam pojęcia jak mogłam to złapać, a z tych pozytywniejszych rzeczy to przyszedł dziś mój doppler i mogę maluszka podsłuchać, czy ktoś też poszalał z domowym dopplerem?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

maryliese a potrafisz odróżnić serduszko od przepływu krwi w tętnicach? To podobno nie takie proste, ja się zastanawiałam nad zakupem detektora, ale w końcu po przeczytaniu w necie kilku opinii i artykułów odpuściłam. Daj znać jak się sprzęt sprawuje.

Dzień dobry, a właściwie to taki sobie, wczoraj okazało się że mam zapalenie ucha- nie mam pojęcia jak mogłam to złapać, a z tych pozytywniejszych rzeczy to przyszedł dziś mój doppler i mogę maluszka podsłuchać, czy ktoś też poszalał z domowym dopplerem?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno za często używać nie można bo to szkodliwe dla dzidzi.
Dla mnie szkoda kasy. Jak mnie coś zaniepokoi jadę na IP i mam badanie z oceną lekarza. A na KTG zdarzyło mi się, że położna złapała moje tętno a nie małej, także nie liczę, że aj bym to sama ogarnęła

Po wizycie zasilamy grono dziewczynek ! Ku rozpaczy teścia- bo parki nie bd. No i bd cc. Plus taki, że na spokojnie wszystko zaplanuje i rozpakuje się w pierwszej połowie lutego :)

Dzisiaj wychodzę :-) wszystko jest w porządku, posiew negatywny szyjka 34 mm, brzuch nie boli i się nie napina młody szaleje a ja zadowolona :-) miłego dnia

super wieści:)

Po wizycie zasilamy grono dziewczynek ! Ku rozpaczy teścia- bo parki nie bd. No i bd cc. Plus taki, że na spokojnie wszystko zaplanuje i rozpakuje się w pierwszej połowie lutego :)

gratuluje córeczki:)

reklama
Co do tych mężów to nie mogę powiedzieć że Mój nie sprząta bo potrafi na kolanach myć podłogi ;-)
Za to nie rozumie też że w ciąży można mieć dziwne humory, czepiać się glupich rzeczy i płakać czasem z byle powodu :-D
I mogę się też przyczepić do tego że łapie się zbyt wielu rzeczy na raz przez co każda jest zrobiona po łebkach i nie dokonczona :-D
Zaczął robić 2 płoty w ogrodzie - do połowy oba czekają na kontynuację, drewniany domek dla dzieci - po wielu prosbach doczekał sie dachu, korytarz w domu jest pomalowany do połowy....no i listwa podłogowa nie jest przymocowana już rok po zmianie podłogi :-D a już totalnie mnie wnerwia jak zadzwoni kolega zeby mu pomóc coś przyczepić to od razu poleci! A ja siedzę z tymi napoczetymi rzeczami.... ;-)

Do góry