reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

miałam detektor w dwóch ciążach, przy pierwszym synu korzystałam z niego do samego końca, bo mój syn potrafił trzy dni się nie ruszać w brzuchu, a ja się stresowałam:rolleyes2: w drugiej ciąży kilka razy korzystałam, ale jakoś taka spokojna byłam :biggrin2:, za to teraz żałuję, że sprzedałam, bo bardzo by mi się teraz przydał i nawet zastanawiałam się nad kupnem nowego, ale na razie odpuściłam :rolleyes2:

reklama
Poczytaj o heviranie zanim to weźmiesz i komukolwiek polecisz. Opryszczka o ile nie pojawia się pierwszy raz w życiu wcale nie jest niebezpieczna.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jagodka, tez jestem tego zdania,wole nie ryzykowac...
Turtulu moj gin poki co nie kaze nic brac na opryszczke, mam 2 raz w tej ciazy, wczoraj wyszla a dzis juz zaczyna przysychac. Z tego co wiem grozna jest jak pierwszy raz w ciazy wyjdzie,a ja mam od wielu lat co jakis czas.
Rozmaryn super!!!

8599e6ydh9ss8jgy.png

Jagodka, tez jestem tego zdania,wole nie ryzykowac...
Turtulu moj gin poki co nie kaze nic brac na opryszczke, mam 2 raz w tej ciazy, wczoraj wyszla a dzis juz zaczyna przysychac. Z tego co wiem grozna jest jak pierwszy raz w ciazy wyjdzie,a ja mam od wielu lat co jakis czas.
Rozmaryn super!!!

8599e6ydh9ss8jgy.png
No wlasnie, opryszczka ust jest niebezpieczna dla noworodkow i niemowlat, jeśli się je całuje i się zaraza, ewentualnie opryszczka narządów płciowych ale przy porodzie, a tak poza tym to nie słyszałam żeby mogła zagrażać dzidziusiow w brzuchu.
Ja dziś się bawiłam długopisem i tusz się mi na ręce wylal, chodzę teraz z czarnymi dłońmi :D
Syna przenieśli po 2 dniach do innej grupy w przedszkolu, żeby na chwile go oddzielić od przyjaciela bo mówili cały czas ze sobą po polsku. Na szczęście miał też kolegę w 2 grupie.
A rozwodzilam się tylko raz z moim mężem jak mnie zameczal swoim pesymizmem :D

Elenna gratulacje córeczki :)

Rozmaryn super wieści ze wychodzicie do domku i ze wszystko dobrze :)

Ja w tej ciąży chyba tylko raz chciałam się pakować i rozwodzić :) częściej mi się to zdarzało przedtem :) jakoś teraz mam mniejszego nerwa chyba :)

Podobno za często używać nie można bo to szkodliwe dla dzidzi.
Dla mnie szkoda kasy. Jak mnie coś zaniepokoi jadę na IP i mam badanie z oceną lekarza. A na KTG zdarzyło mi się, że położna złapała moje tętno a nie małej, także nie liczę, że aj bym to sama ogarnęła

Po wizycie zasilamy grono dziewczynek ! Ku rozpaczy teścia- bo parki nie bd. No i bd cc. Plus taki, że na spokojnie wszystko zaplanuje i rozpakuje się w pierwszej połowie lutego :)
A czemu cc??

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry