reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja dzis stwierdziłam że moje dziecko w ogóle nie reaguje na słodkie a na słone... Dwa dni temu odkąd się obudziłam aż do 19 nie poczułam żadnego muśnięcia... Już byłam tak zdenerwowana.. Zjadłam pół słoika nutelli wypilam ze 3 szklanki pepsi, leżalam w każdej pozycji i nic. Koło 19 zjadłam kolacje, kanapeczki z szynka i zaczął szaleć tak że do północy skakał. Dziś powtórka z rozrywki... Te same akcje, czekolada, leżenie i nic. Zjadłam kanapki z wędzonym łososiem właśnie i się obudził :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis stwierdziłam że moje dziecko w ogóle nie reaguje na słodkie a na słone... Dwa dni temu odkąd się obudziłam aż do 19 nie poczułam żadnego muśnięcia... Już byłam tak zdenerwowana.. Zjadłam pół słoika nutelli wypilam ze 3 szklanki pepsi, leżalam w każdej pozycji i nic. Koło 19 zjadłam kolacje, kanapeczki z szynka i zaczął szaleć tak że do północy skakał. Dziś powtórka z rozrywki... Te same akcje, czekolada, leżenie i nic. Zjadłam kanapki z wędzonym łososiem właśnie i się obudził :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A można wędzonego lososia? Ja uwielbiam ale gdzieś czytałam ze w ciąży nie.

A czemu tego na zimno nie? Ja innego nie zjem :-(
Z powodu ryzyka złapania listeriozy. Wędzenie na gorąco niszczy bakterie to na zimno ze względu na brak wysokiej temperatury nie. Żadnych ryb wędzonych na zimno nie wolno - makreli też. Sushi z surowizną też nie można jeść

reklama
Sojnabig O to u mnie na odwrot;) Słodkie lubimy;) i szaleje bardzo po tym:) slonego nawet nie przelkne do tego stopnia ze mam sód poniżej normy w badaniach.

Gratuluję kolejnych coreczek i synkow :)

Ja dziś nie ogarniam 10godz siedziałam w kolejce do lekarza do którego 11mcy temu się rejestrowalam uff Kupilam 2 body z długim rękawem i rajtuzki :) mam nadzieję ze płeć się nie zmieni.

Do góry