reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Asia3003 14tydz 6dni...dzidzia jest mniejsza jeszcze o 1 dzień i ma 8cm.
Nie wiem do kiedy są wyrostki, ale jak patrzę usg to jeszcze w 16-17 widać na niektórych. Więc ja już nic nie wiem. Zostaje czekać.

reklama
Airfix o kurcze u nas w 12tc maluch mial 8cm. Czy zapowiada się, że urodze wielkoluda? [emoji3] Jak raki grubasek bedzie to czysty tata, hehe. Co do opoznienia to az dziwne, ze az tyle. No ale nic sie nie Poradzi, takie uroki. Najważniejsze, ze wszystko w porządku!

Zazdroszczę wszystkim wakacji! Tych w Grecji i nad morzem, i w gorach. Moze po weselu skoczymy Gdzieś na weekend.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanych wizyt:)
Tym co wypoczywają lub się pakują na wakacje dużo słoneczka :)

Z tym nacięciem to mi położna tłumaczyła, że zależy od budowy matki i wielkości dziecka. I raczej w pl robią na chama.
Co do ćwiczeń mięśni kegla to słyszałam że one głównie na nietrzymanie moczu pomagają.

Ja ostatnio sił nie mam. Po 2 h spaceru z Alą nadaje się do położenia i pospała a gdzie obiad, pranie, sprzątanie... ogólnie się nie wyrabiam ze wszystkim. W dodatku zaczynam odczuwać rosnący brzuszek, potrafię się zasapać jak idziemy z zakupami, a wieczorem ciężko się ułożyć bo kręgosłup.

Airfix super ze wszystko dobrze :) ale jakie opuźnienie szok żeby aż do 23

A mi włosy garściami wychodzą jeszcze trochę i nie będzie co myć i czesac :( macie jakieś sposoby na to dozwolone w ciąży ?

Cześć Dziewczyny:) Trochę Was podczytuję codziennie, dziś napisałam, bo wreszcie dostęp z komputera.. o 15 mam usg prenatalne i proszę o kciuki:) Powoli łapię stresa.. Ty razem może się uda i mąż ze mną pójdzie.
Densik - tarczyca u Ciebie ok?

No nie ok bo choruje na tarczycę jestem po operacji usunięcia obydwu płatków mam tylko kikut jednego płata zostawiony. Przed operacja miałam nadczynność po operacji popadałam ze skrajności w skrajność od mega nadczynności do mega niedoczynności i teraz właśnie znowu niedoczynność mi się zrobiła. Wiem ze wtedy włosy lecą skóra sucha bo to wszystko mam ale włosy masakra poprostu :(
Kciuki za usg trzymane :)

Jagódka kciuki zaciśnięte:) czekamy na dobre wieści

Densik niestety póki nie wyjdziesz z niedoczynności to włosy bd lecieć:/

A zapomniałam napisać. Śniło mi się dziś, że urodziłam córeczkę :p z Alą mi się sprawdziło, ciekawe jak teraz.

Jagodka Dziś kciuki za Ciebie &&&& :)

Densik Ja znów tarczyce mam wyrownana, ale włosy najpierw się przetluszczaly, a od któregoś tyg strasznie sa suche i lecą tak ze boję się myć. Zresztą są tak suche ze nawet jak nie umyte kilka dni to nadal siano i puchate takie. Skórę też mam suchą jak diabli.

reklama
Do góry