reklama
Klauduska
Fanka BB :)
Airfix o kurcze u nas w 12tc maluch mial 8cm. Czy zapowiada się, że urodze wielkoluda? [emoji3] Jak raki grubasek bedzie to czysty tata, hehe. Co do opoznienia to az dziwne, ze az tyle. No ale nic sie nie Poradzi, takie uroki. Najważniejsze, ze wszystko w porządku!
Zazdroszczę wszystkim wakacji! Tych w Grecji i nad morzem, i w gorach. Moze po weselu skoczymy Gdzieś na weekend.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę wszystkim wakacji! Tych w Grecji i nad morzem, i w gorach. Moze po weselu skoczymy Gdzieś na weekend.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Elenna
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt
Tym co wypoczywają lub się pakują na wakacje dużo słoneczka
Z tym nacięciem to mi położna tłumaczyła, że zależy od budowy matki i wielkości dziecka. I raczej w pl robią na chama.
Co do ćwiczeń mięśni kegla to słyszałam że one głównie na nietrzymanie moczu pomagają.
Ja ostatnio sił nie mam. Po 2 h spaceru z Alą nadaje się do położenia i pospała a gdzie obiad, pranie, sprzątanie... ogólnie się nie wyrabiam ze wszystkim. W dodatku zaczynam odczuwać rosnący brzuszek, potrafię się zasapać jak idziemy z zakupami, a wieczorem ciężko się ułożyć bo kręgosłup.
Tym co wypoczywają lub się pakują na wakacje dużo słoneczka
Z tym nacięciem to mi położna tłumaczyła, że zależy od budowy matki i wielkości dziecka. I raczej w pl robią na chama.
Co do ćwiczeń mięśni kegla to słyszałam że one głównie na nietrzymanie moczu pomagają.
Ja ostatnio sił nie mam. Po 2 h spaceru z Alą nadaje się do położenia i pospała a gdzie obiad, pranie, sprzątanie... ogólnie się nie wyrabiam ze wszystkim. W dodatku zaczynam odczuwać rosnący brzuszek, potrafię się zasapać jak idziemy z zakupami, a wieczorem ciężko się ułożyć bo kręgosłup.
U
użytkownik 902
Gość
Cześć Dziewczyny Trochę Was podczytuję codziennie, dziś napisałam, bo wreszcie dostęp z komputera.. o 15 mam usg prenatalne i proszę o kciuki Powoli łapię stresa.. Ty razem może się uda i mąż ze mną pójdzie.
Densik - tarczyca u Ciebie ok?
Densik - tarczyca u Ciebie ok?
No nie ok bo choruje na tarczycę jestem po operacji usunięcia obydwu płatków mam tylko kikut jednego płata zostawiony. Przed operacja miałam nadczynność po operacji popadałam ze skrajności w skrajność od mega nadczynności do mega niedoczynności i teraz właśnie znowu niedoczynność mi się zrobiła. Wiem ze wtedy włosy lecą skóra sucha bo to wszystko mam ale włosy masakra poprostu
Kciuki za usg trzymane
Kciuki za usg trzymane
Jagodka Dziś kciuki za Ciebie &&&&
Densik Ja znów tarczyce mam wyrownana, ale włosy najpierw się przetluszczaly, a od któregoś tyg strasznie sa suche i lecą tak ze boję się myć. Zresztą są tak suche ze nawet jak nie umyte kilka dni to nadal siano i puchate takie. Skórę też mam suchą jak diabli.
Densik Ja znów tarczyce mam wyrownana, ale włosy najpierw się przetluszczaly, a od któregoś tyg strasznie sa suche i lecą tak ze boję się myć. Zresztą są tak suche ze nawet jak nie umyte kilka dni to nadal siano i puchate takie. Skórę też mam suchą jak diabli.
wszystkozajete
Moderatorka
Jagódka trzymam kciuki!
Mnie na sucha (ekstremalnie) skórę pomogło dopiero całkowite wyeliminowanie mleka i jego przetworów z diety.
Mnie na sucha (ekstremalnie) skórę pomogło dopiero całkowite wyeliminowanie mleka i jego przetworów z diety.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Już po prenatalnym. Jest ok. Maluch nie chciał współpracować, odwrócił się tyłem, lekarz aż mnie wygonil na spacer po marsa i colę bleeee. Niewiele to pomogło, strasznie mi wytelepal brzuch,ale wreszcie pomierzyl co trzeba. Crl już 7.2cm, rośnie jak powinno
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom