reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja wczoraj zaczęłam 13tc. Genetyczne w sobotę - oby było wszystko w porządku. Jak tak to odważę się na pierwsze zakupy - poducha i ciążowe gatki. No i w sobotę robimy parapet, więc pewnie znajomi się dowiedzą, bo póki co wie tylko rodzina i jedna kumpela, która podsłuchała akurat jak gadałam z siostra i sobie wydedukowała :p

Co do wyjazdów to jadę w pierwszy weekend września do Żywca i jak lekarz podtrzyma zgodę to rodzinnie (z tatą, siostrą i jej dzieciakami) lecimy tyłki do Grecji przez tydzień pogrzać.

Miłego dnia kobitki!

reklama
Anna25 miłego wypoczynku i żeby te słonko nie zawiodło i dało Wam się nacieszyć morzem :)
Airfix kciuki za wizytę i daj znać po :)
Wszystkozajete super wycieczka się szykuje trzymam kciuki żeby lekarz podtrzymał zgodę na wyjazd :)
Dzisiaj już trochę lepsza pogoda słońce wyszło ale wczoraj cały dzień deszcz i ciemno.

Anna udanego wypoczynku:)
Airfix czekamy na wieści z wizyty:)
Wszystkozajete Grecja super wycieczka:), lekarz raczej nie powinien mieć nic przeciwko

A u mnie pogoda okropna zimno pada i tak strasznie jesiennie się zrobiło

Dzieki dziewczyny, no oby ta pogoda choc kilka dni byla :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

joanna4258 ja mam ciążę z ivf, 5tyg plamiłam więc nie jest aż tak oczywiste, że mnie puści ;) Pierwsze co sprawdziłam szukając wyjazdu to czy na Rodos jest szpital z ginekologią ;) No ale staram się być dobrej myśli, bo czuje się dobrze, a zaraz 2 trym zaczynam.

Wszystkozajęte no to trochę zmienia ale trzeba być dobrej myśli:) największe ryzyko jest w 1 trym. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok:) i daj znać co lekarz Ci powiedział

Dziewczyny ja po wizycie, nawet nie miałam jak wczoraj napisać bo był taki poślizg z wizytą ze zamiast 19:30, weszłam 23:00...Dzidzia zdrowa, dla mnie wszystkie znaki wskazują ze to dziewczynka,nawet lekarz inny mi obstawial 90% ze to corka , mój lekarz wczoraj jednak twierdzi ze to chłopczyk,że z tamtym się nie zgadza. Także dalej nic nie wiem:) Uparlam się żeby mi palce pokazał, bo ze moje dziecko palców nie ma hehe na szczęście ma i nawet się po głowie drapalo ;

Anna25 Ja tak umarzlam wczoraj, głodna jak nie wiem. Od 18 pod gabinetem bez jedzenia z butelką pepsi.. właśnie to co wystaje to nie koniecznie siusiak, może być wyrostek płciowy - tyle ze ten wyrostek jest płaski co by core wskazywało. Czyli dalej wiem ze nic nie wiem :)

reklama
Do góry