reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
U nas wszyscy mówią ze chłopiec też byśmy chcieli tylko teściowa mówi ze wnuczka będzie... ja czuje ze to synuś Ale to mogą być też moje nadzieję [emoji5]
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
maryliese
Misia-A szkoda że nie mógł z Tobą przyjść, ja też byłam dziś na wizycie i wszystko ok ale za szybko jeszcze na płeć bo to dopiero 13t3d, uroczo wygląda mój duszek znów się popłakałam na wizycie, a tak się martwiłam zupełnie niepotrzebnie że coś jest nie tak i już miałam czarne myśli
wszystkozajete- ja mam kształt poduszki C i pomaga na bóle kręgosłupa
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete- ja mam kształt poduszki C i pomaga na bóle kręgosłupa
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ellie123
. Ja mam leachco snoogle, narazie uzywa jej maz ale juz moge powiedziec ze jest rewelacyjna, wczesniej mialam tez w ksztalcie litery C ale mniejsza i w srodku byly kuleczki ktore sie wysypaly... Wiec polecam jak najwieksza w ksztalcie jak na zdjeciuPytanie za 100 punktów do mamusiek które korzystają z poduszek ciążowych. Jaki kształt brać? Widziałam S, C i I i zgłupiałam..
Załączniki
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
U nas wczoraj byl sloneczny choc nie upalny dzien i jak dla mnie tak moze zostac [emoji6]
od soboty wyjezdzamy, kierunek morze, wiec tego slonka mogloby byc ciut wiecej [emoji1]
witamy sie w 16 tyg, ale ten czas leci... dopiero co testy robilysmy a za chwile polowa ciazy [emoji16]
od soboty wyjezdzamy, kierunek morze, wiec tego slonka mogloby byc ciut wiecej [emoji1]
witamy sie w 16 tyg, ale ten czas leci... dopiero co testy robilysmy a za chwile polowa ciazy [emoji16]
Anna25 Udanego wypoczynku Mi się marzyło morze w tym roku i kierowca nas wystawił :/ A że moje dziecko wymiotuje więc jazda pociągiem odpada, tym bardziej ze jechalabym sama z nim i bagazami, mąż wolnego nie ma. Więc kto wie, może w przyszłym roku Ja wczoraj tak patrzyłam na kalendarz ciąży i sama nie wierzyłam ze to już tyle dni minęło - u mnie 104 a 170 do konca Dziś mam wizytę wieczorem wreszcie
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Airfix dziekuje bardzo :-) my staramy sie dwa razy do roku wyjechac, raz morze raz gory, choc na pare dni ;-) od kilku lat sie udaje :-) ale w nastepnym roku ferie zimowe w gorach odpadaja ;-)
Zazdroszcze wizyty, ja mam dopiero za 13 dni.Kciuki za dobre wiesci!
U nas dzis 106 dzien :-)
Zazdroszcze wizyty, ja mam dopiero za 13 dni.Kciuki za dobre wiesci!
U nas dzis 106 dzien :-)
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Airfix ja mialam genet tez dwa tyg temu, a kolejna wyznaczyl za miesiac od poprzedniej, bo jak to stwierdzil nie ma sie do czego doczepic, wszystko ok.Ale miesiac od wizyty do wizyty to dluuugo