reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Wolę miałam właśnie coś w tym stylu tylko kok nie był tak luźny tylko bardziej ściśnięte żeby się nie rozwalił.

Wszystkozajęte trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie ok :-)

reklama
1471680267-h4wvo2.jpeg

1471680297-lh3edm.jpeg

Ja miałam trochę warkocz trochę kok i bardzo polecam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkozajęte kciuki zaciśnięte.

Klauduska jaka Ty szczuplutka jesteś :)
Co do włosów to ja musze zawsze mieć ściśle kok zrobiony z toną lakieru bo inaczej to mi się po godzinie wszystko puszy, ale to zależy od włosów. Najlepiej idź do fryzjerki u kt się bd czesała i niech Ci zrobi coś na próbę, będziesz miała rozeznanie.

Ja do was pisze z takim "problemem"... U mnie jest 16t3d Ale nie pokoi mnie jedna rzecz...od jakiegoś czasu czuje wilgoć mam jakby zwiększone upławy zostawiaja białe plamy na bieliznie...niby to normalne w ciąży Ale to moja pierwsza dzidzia i martwię się żeby to nie było sączenie wód... chce poznać wasze zdanie może któraś mamusia ma podobnie

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje się po genetycznym - wszystko ok :) Kropka sobie rośnie, wszystko ma na miejscu - kość nosowa, serce, żołądek wypełniony, pęcherz, mózg. Przezierność w normie. Wielka ulga :) Badanie miałam tylko przez brzuch.

Co do fryzury nie pomogę bo ja w dniu ślubu pół czaszki miałam na 2mm wygolone, reszta upięta do góry ;)

Grabcia Ja też tak mam z tym ze u mnie chyba to po Luteine -mlecznobiale. Boli mnie brzuch znów i dziś po nocy miałam też doslownie mokro i kolor już nie był ciekawy:/ też nie wiem co to. Lekarz dwa dni temu mówił ze wszystko jest w porządku.

Ja do was pisze z takim "problemem"... U mnie jest 16t3d Ale nie pokoi mnie jedna rzecz...od jakiegoś czasu czuje wilgoć mam jakby zwiększone upławy zostawiaja białe plamy na bieliznie...niby to normalne w ciąży Ale to moja pierwsza dzidzia i martwię się żeby to nie było sączenie wód... chce poznać wasze zdanie może któraś mamusia ma podobnie

Spokojnie, ja mam tak samo, to po prostu zwiększona wydzielina ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Dokładnie to wydzielina :) Wody mi się saczyly przy pierwszym porodzie są bezbarwne i bezwonne konsystencji wody także luz.

Do góry