reklama
natkaPolka
Zaangażowana w BB
Elenna
Fanka BB :)
Wszystkozajęte kciuki zaciśnięte.
Klauduska jaka Ty szczuplutka jesteś
Co do włosów to ja musze zawsze mieć ściśle kok zrobiony z toną lakieru bo inaczej to mi się po godzinie wszystko puszy, ale to zależy od włosów. Najlepiej idź do fryzjerki u kt się bd czesała i niech Ci zrobi coś na próbę, będziesz miała rozeznanie.
Klauduska jaka Ty szczuplutka jesteś
Co do włosów to ja musze zawsze mieć ściśle kok zrobiony z toną lakieru bo inaczej to mi się po godzinie wszystko puszy, ale to zależy od włosów. Najlepiej idź do fryzjerki u kt się bd czesała i niech Ci zrobi coś na próbę, będziesz miała rozeznanie.
U
użytkownik 902
Gość
Też miałam taki koko-warkocz, bardzo ładnie wyglądał, ale ja miałam włosy za łopatki i bardzo gęste
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia123
Ja do was pisze z takim "problemem"... U mnie jest 16t3d Ale nie pokoi mnie jedna rzecz...od jakiegoś czasu czuje wilgoć mam jakby zwiększone upławy zostawiaja białe plamy na bieliznie...niby to normalne w ciąży Ale to moja pierwsza dzidzia i martwię się żeby to nie było sączenie wód... chce poznać wasze zdanie może któraś mamusia ma podobnie
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Melduje się po genetycznym - wszystko ok Kropka sobie rośnie, wszystko ma na miejscu - kość nosowa, serce, żołądek wypełniony, pęcherz, mózg. Przezierność w normie. Wielka ulga Badanie miałam tylko przez brzuch.
Co do fryzury nie pomogę bo ja w dniu ślubu pół czaszki miałam na 2mm wygolone, reszta upięta do góry
Co do fryzury nie pomogę bo ja w dniu ślubu pół czaszki miałam na 2mm wygolone, reszta upięta do góry
Grabcia Ja też tak mam z tym ze u mnie chyba to po Luteine -mlecznobiale. Boli mnie brzuch znów i dziś po nocy miałam też doslownie mokro i kolor już nie był ciekawy:/ też nie wiem co to. Lekarz dwa dni temu mówił ze wszystko jest w porządku.
Grabcia123
Nie no to mnie nic nie boli wszystko ok więc pewnie wszystko ok [emoji5] lekarz dopiero 29.08...
sojnabig
Ja do was pisze z takim "problemem"... U mnie jest 16t3d Ale nie pokoi mnie jedna rzecz...od jakiegoś czasu czuje wilgoć mam jakby zwiększone upławy zostawiaja białe plamy na bieliznie...niby to normalne w ciąży Ale to moja pierwsza dzidzia i martwię się żeby to nie było sączenie wód... chce poznać wasze zdanie może któraś mamusia ma podobnie
Spokojnie, ja mam tak samo, to po prostu zwiększona wydzielina
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Asia3003
Dokładnie to wydzielina Wody mi się saczyly przy pierwszym porodzie są bezbarwne i bezwonne konsystencji wody także luz.Ja do was pisze z takim "problemem"... U mnie jest 16t3d Ale nie pokoi mnie jedna rzecz...od jakiegoś czasu czuje wilgoć mam jakby zwiększone upławy zostawiaja białe plamy na bieliznie...niby to normalne w ciąży Ale to moja pierwsza dzidzia i martwię się żeby to nie było sączenie wód... chce poznać wasze zdanie może któraś mamusia ma podobnie