reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Monsku nie było ale bede szukala czegoś pomiędzy. To 68 wcale nie jest o wiele wieksze. Bylam w pepco i żadnego wyboru ani bodziakow, ani śpiochów [emoji20] Nie dane mi bylo kupić. No ale może to znak z nieba [emoji3]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1470425694593.jpg
O takie placuchy mi wyszły,ten ciemny jest fioletowy:) wrocilismy z urodzin, mam już dość wszystkiego.. jeszcze przeżyć jutro i niech w niedzielę dzieje się co chce;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470425694593.jpg
    1470425694593.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 296
jagodka - ale super koloroy! Dzieciaki beda piszczec jak zobacza :) koniecznie zrob zdjecie!

co do bodziakow to tez rozmiar rozmiarowi nierowny, ja juz nie pamietam jakie kupowalam/dostalam (tutaj od socjalu kazda mama dpostaje wielka paczke z ubraniami, spiworkami itp), ale chyba 54 czy 56 bylo najmiejsze

To ja się też dziś przywita z rana ( normalnie dopiero wstaje, ale mnie naszła ochota na nalesniki, wiec smaże póki dzieci spia).
Wczoraj was w nocy czytałam bo pół dnia mnie głowa bolała tak jakby ktoś od środka młotkiem walil. Dzis wyjątkowo mam męża w domu, to fajnie coś pomoże :) od kiedy dziecko doroslo do normy nie musze juz chodzić na wizyty co 2 tyg (do 13tyg byłam 4 razy) a to był problem bo musze z dzieckiem/dziecmi chodzic. Zastanawiam się za to jak to zorganizować jak zaczną mi robić ktg, jak nie urodze w terminie to robią tez co 2 dzień. Nie będę dala rady chodzić z corka. Miała iść do żłobka od wrzesnia, ale z powodu jej strachu przed ludźmi zrezygnowaliśmy i teraz będę mieć problem.

reklama
Do góry