reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Miciurka ale sliczne zakupy!
ja dopiero po poznaniu plci na cos sie zdecyduje
dzis wazny dzien w dwoch kwestiach, a od wczoraj moj mlodszy goraczkuje :-( niby nic go nie bolu,ale martwi mnie ta temp, bo on nie moze jej miec :-( no nic, na razie zbijam, zobaczymy co bedzie w dzien

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Anna25 zdrówka dla niego i oby szybko przeszła ta gorączka!

Miciur-ka nie wiem właśnie jakie ma opinie bo nic na necie nie pisza w sumie. Sprzęt ma taki jak babeczka u której byłam prywatnie. To byl dopiero 11 tydzien i powiedział, że on jest przekonany o chłopaku ale potwierdzi na następnym juz na pewno a bedzie to za 4tyg czyli w 15tc. Dzidziuś był centralnie ułożony buzia do i raczki i nóżki miał rozłożone szeroko wiec było wszystko ladnie widać. Ja dzisiaj z K ruszam na zakupy dla dzidziusia. Pomimi, że wszyscy mówią, że jest jeszcze czas to dla swojego lepszego samopoczucia coś już kupię [emoji3]

Dziewczyny nie wiem czy sie bawicie w próbki ale na bebiko przy rejestracji dostajecie darmowy termofor z pestek wiśni [emoji4]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470377118283.jpg
    1470377118283.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 72
Anna powodzenia za dzisiejszy dzień i kciuki trzymane :) i oby szybko gorączka przeszło i nie było z tego nic poważnego.

Miciur-ka szalejesz z zakupami :) tez juz bym się skusila tym bardziej ze wszystko od podstaw trzeba kompletować dla malenstwa ale jeszcze się wstrzymam do następnej wizyty :)

Klauduska oby szybko się wyjaśniło z mieszkaniem co i jak :)

Klauduska, tez czekam na ten kocyk :-) a rejestrowalas sie dwa razy, ze dostalas tez termofor?
u mojego syncia poki co temp spada, ladnie zjadl, zobaczymy co bedzie dalej

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ja ten termofor kupiłam przy kolce Adama 24h/dobę. I niestety nam nic nie pomógł. A szeleściki są fajne, dzieciaki lubią metki:)
Miciurka ładny zestaw, aż żałuję, że ja wszystko mam;) No oprócz fotelika, który sprzedałam za tydzień przed testem:confused2:
Ja się ogarniam, zjem śniadanie i biorę się za blaty do tortu. Będzie kolorowo, oby tylko nie rozlać gdzieś barwnika, rok temu gdzieś mi kapnęło na podłogę, nie zauważyłam, Adam w to wszedł i rozniósł po całym domu:baffled: Do tej pory na szarym dywanie mam turkusową plamkę, bo nijak nie chciało zejść:p Teraz będę bardziej wyczulona na kapanie;) Poza tym dziś pichcę, kroję, siekam i marynuję. Może się nie zarąbie w tej kuchni:laugh2:

reklama
Ja ten termofor kupiłam przy kolce Adama 24h/dobę. I niestety nam nic nie pomógł. A szeleściki są fajne, dzieciaki lubią metki:)
Miciurka ładny zestaw, aż żałuję, że ja wszystko mam;) No oprócz fotelika, który sprzedałam za tydzień przed testem:confused2:
Ja się ogarniam, zjem śniadanie i biorę się za blaty do tortu. Będzie kolorowo, oby tylko nie rozlać gdzieś barwnika, rok temu gdzieś mi kapnęło na podłogę, nie zauważyłam, Adam w to wszedł i rozniósł po całym domu:baffled: Do tej pory na szarym dywanie mam turkusową plamkę, bo nijak nie chciało zejść:p Teraz będę bardziej wyczulona na kapanie;) Poza tym dziś pichcę, kroję, siekam i marynuję. Może się nie zarąbie w tej kuchni:laugh2:

Ojeeeej wiem o co chodzi z tymi barwnikami... Ja mam w proszku... Ostatnio mieszam makaron, patrzę zielony! Myślę sobie kurka co jest... Okazało się że wysypaly mi się w szufladzie i chochle wybrudzily...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry