Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
tez chcielismy parterowy. ale dzialka blizniacza
pow uzyt ok 140 m, szalu nie ma, ale dla naszej piatki starczy ;-)
pow uzyt ok 140 m, szalu nie ma, ale dla naszej piatki starczy ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia jak tam Twój biszkopt? Dwa moje blaty już się pieką - nie chce mi się każdego oddzielnie robić i zrobiłam porcję na pół, każda z innym kolorem i obie na raz w piekarnik. Oby wyszło
Miciurka muszę mówisz..no ja tak do tego nie podchodzę.. Po co kupować skoro tyle tego mam po dwójce..o córce sprzedałam multum rzeczy. Synowi nakupowałam tyle, że mam całą siatkę rzeczy z metkami jeszcze..Bez sensu. A obiecywałam sobie, ze nie będę przesadzać. Leżenia wydzielania zapachu zazdroszczę Ja już byłam na poczcie, wysłałam wreszcie L4, utłukłam biszkopt, jestem po śniadaniu oczywiście, zaliczyłam też kąpiel i mycie włosów Sama się sobie dziwię, bo ja raczej z tych leniwych, ale dobrze się czuję, to trzeba to wykorzystać.Przebierałam się do pieczenia, a córka do mnie "ooo mamo już bardziej brzuszek widać"
Z katarem mam to samo, naczynia krwionośne w nosie są wrażliwe, śluzówka przekrwiona i stąd ten katar i kichanie nienawidzę tego uczucia, w każdej ciąży tak miałam.
Sojna, dobre! Te w proszku są najgorsze, bo słabo się mieszają i sypią się wszędzie. Ja używam tylko w żelu.
Anna gratuluję i trzymam kciuki, żeby szybko poszło.
Ja z synem płeć poznałam w 14tc. Z chłopcami jest prościej, bo z nich raczej dziewczynka się nie zrobi na tym etapie już, a dziewczynce jeszcze może coś wyrosnąć od 14 tygodnia
Asia jak tam Twój biszkopt? Dwa moje blaty już się pieką - nie chce mi się każdego oddzielnie robić i zrobiłam porcję na pół, każda z innym kolorem i obie na raz w piekarnik. Oby wyszło
Miciurka muszę mówisz..no ja tak do tego nie podchodzę.. Po co kupować skoro tyle tego mam po dwójce..o córce sprzedałam multum rzeczy. Synowi nakupowałam tyle, że mam całą siatkę rzeczy z metkami jeszcze..Bez sensu. A obiecywałam sobie, ze nie będę przesadzać. Leżenia wydzielania zapachu zazdroszczę Ja już byłam na poczcie, wysłałam wreszcie L4, utłukłam biszkopt, jestem po śniadaniu oczywiście, zaliczyłam też kąpiel i mycie włosów Sama się sobie dziwię, bo ja raczej z tych leniwych, ale dobrze się czuję, to trzeba to wykorzystać.Przebierałam się do pieczenia, a córka do mnie "ooo mamo już bardziej brzuszek widać"
Z katarem mam to samo, naczynia krwionośne w nosie są wrażliwe, śluzówka przekrwiona i stąd ten katar i kichanie nienawidzę tego uczucia, w każdej ciąży tak miałam.
Sojna, dobre! Te w proszku są najgorsze, bo słabo się mieszają i sypią się wszędzie. Ja używam tylko w żelu.
Anna gratuluję i trzymam kciuki, żeby szybko poszło.
Ja z synem płeć poznałam w 14tc. Z chłopcami jest prościej, bo z nich raczej dziewczynka się nie zrobi na tym etapie już, a dziewczynce jeszcze może coś wyrosnąć od 14 tygodnia
Ja z córką późno płeć poznałam bo w 21/22 tc. Na każdym ugs miała nóżki zaciśnięteAsia - tez nie nadążam hehe, moje dziecko gada przez sen ale mnie nie wola , w 13 tyg dobry lekarz na dobrym sprzęcie by dojrzał myślę , bardzo dobry przepis jest na biszkopt rzucany w necie bez proszku do pieczenia on zawsze WYCHODZI i serdecznie polecam pycha ! I powodzenia!
Drusia - co miło ze strony rodziny ze tak kupują dla dzidziusia hehe to mało co Ci zostanie do kupienia
Anna - gratuluję budowy domku tak myślałam że albo kupujecie albo budujecie hihi, ja uwielbiam domki oglądać zawsze sobie pooglądam jakieś ciekawe projekty , a z metrażem to jeszcze to sprzątać ktoś musi więc 200m2 to ja bym nie brała nawet hehe
Elenna- najlepiej właśnie coś koło 17-20 tydzień z płcią żeby już ta pewność była bo takie zgadywanki to tylko człowiek głupieje, ja obiad wczoraj kupiony dziś chyba też bo jak tu przy garach stać bleh
Klauduska - spróbujcie z domkiem parterowy z poddaszem użytkowym bo zawsze można zaadoptować jak miejsca zabraknie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom