reklama
Airfix - u mnie to samo , zamiast mi przechodzić to wczoraj apogeum dziś tez ledwie do domu dojechałam, lekarz zdziwiony bo mówi ze powinno mi już przechodzić a nie być gorzej ale przecież na to reguły nie ma , tak jak Tobie słodkie mi pomaga, wczoraj kilka żelków zjadłam jak juz byłam na granicy wymiotów i przeszło ,
Emma - mi też najbardziej gotowanie dokucza najlepiej bym zamknęła na klucz kuchnie żeby zapachów nie robić ,
Paula - witaj
Dziewczyny dziś u lekarza byłam i przeziernosc ok, dzidzia ma 4,46 mm, skakała ostro i wszystko jest na swoim miejscu żebra nawet liczyliśmy hihi, dziś mam 11 tydzień 2 dzień, dokładnie , fajnie bąbelek fikał , łożysko mam na tylnej ścianie i powiedział ze bardzo dużo ruchow będę czuła hihi, fajnie -nie wiemy co w środku siedzi ale dzidzia zdrowiutka najważniejsze - kamień z serca , oby do lutego .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Emma - mi też najbardziej gotowanie dokucza najlepiej bym zamknęła na klucz kuchnie żeby zapachów nie robić ,
Paula - witaj
Dziewczyny dziś u lekarza byłam i przeziernosc ok, dzidzia ma 4,46 mm, skakała ostro i wszystko jest na swoim miejscu żebra nawet liczyliśmy hihi, dziś mam 11 tydzień 2 dzień, dokładnie , fajnie bąbelek fikał , łożysko mam na tylnej ścianie i powiedział ze bardzo dużo ruchow będę czuła hihi, fajnie -nie wiemy co w środku siedzi ale dzidzia zdrowiutka najważniejsze - kamień z serca , oby do lutego .
Emma, Miciur-ka Dla mnie kuchnia to też umordowanie. Czuje sie gotujac wszystko jakby mi ktos wlewal to wszystko oczami do zeladka. A spróbować wodę na makaron czy ziemniaki czy jest słona, od razu umywalka. Wczoraj zwymiotowalam na reklamie Lays....fuuj. A raczej wymiotuje rzadko, najczęściej tylko straszy i ciągnie.
Miciur-ka Kolejna wizytka kiedy?Wtedy podgladniemy dzidzie
Miciur-ka Kolejna wizytka kiedy?Wtedy podgladniemy dzidzie
sojnabig
Fanka BB :)
Miciurka - to widzę że u Was wszystko tak jak u nas łącznie z łożyskiem, super! kiedy nastepna wizyta? Mi 28ego kończy się L4 więc muszę iść przedłużyć ale lekarz powiedział że jak będę chciała przyjść pooglądać dzidzie to mogę w tym tygodniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martyyyyna
Fanka BB :)
A ja miałam iść na wizytę w środę ale akurat wypada nam pogrzeb dziadka i musiałam przełożyć. Dopiero na 27 lipca było miejsce. To będzie 11 tc +2 dni. Usg genetycznego pewnie jeszcze nie zrobi. Kolejny tydzień nie założą karty ciąży [emoji52] Ale co poradzić, akurat tak się złożyło...
Liliana - 27.05.2014
Czekamy na drugie maleństwo - 13.02.2017
Liliana - 27.05.2014
Czekamy na drugie maleństwo - 13.02.2017
Airfix właśnie tego się boję,że to nie minie, bo ja z córką tak jak Ty do porodu wymiotowalam i miałam mdłości szczególnie na początku do 5 msc. i potem ostatnie dwa miesiące, pewnie dlatego teraz jestem przerażona...
nie wiem czy Was dziewczyny pociesze ale ja pierwsza ciaze mialam najgorsza wymioty prawie caly czas , jedynie drugi trymestr troche lepszy , ale kolejne ciaze juz lepiej pierwszy trymestr okropny a potem duzo lepiej...ja tez mam kryzys wcz czulam sie okropnie tylko ja to 8 tydzien. .to jeszcze się pomecze ..trzymam za nas wszystkie kciuki zeby przeszlo ..
Airfix - u mnie to samo , zamiast mi przechodzić to wczoraj apogeum dziś tez ledwie do domu dojechałam, lekarz zdziwiony bo mówi ze powinno mi już przechodzić a nie być gorzej ale przecież na to reguły nie ma , tak jak Tobie słodkie mi pomaga, wczoraj kilka żelków zjadłam jak juz byłam na granicy wymiotów i przeszło ,
Paula - witaj
super ze wszystko ok , jak male zdrowe to reszte da sie przezyc jakos dokładnie aby do lutego
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Powiem Wam, że po swoich przebojach z krwawieniami i plamieniami to nawet na mdłości i zgagę nie narzekam, bo traktuje je jako znak, że kropek się dzielnie trzyma.