reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Pola Ty jesteś z samego Torunia? Mógłbyś mi powiedzieć czy są u Was jakieś porządne sklepy z wózkami? Oglądam wózki na necie ale chyba w ciemno nie kupię muszę zobaczyć na żywo.

Hej :) podczytuję nieśmiało od kilku dni i udało mi się ogarnąć 259 stron :) Jeżeli można jeszcze dołączyć ... w obecnej chwili 10 tydz termin 10.02.2017 i mam nadzieję że dotrwamy do lutego. Jestem po 4 ciążach ale niestety wszystkie zakończone aniołkami więc mam nadzieję że tym razem się uda aczkolwiek strach chyba silniejszy i czasami ciężko o pozytywne myślenie :)
Densik Witaj:) termin mamy taki sam i ja też po stratach :) Teraz trzeba być dobrej myśli

Pola Ty jesteś z samego Torunia? Mógłbyś mi powiedzieć czy są u Was jakieś porządne sklepy z wózkami? Oglądam wózki na necie ale chyba w ciemno nie kupię muszę zobaczyć na żywo.

hej jestem z Torunia ale wszystko kupuje przez internet na pewno sa 2 sklepy ale czy tam jest duzy wybor to nie wiem musialabym się zorientowac a Ty mieszkasz niedaleko Torunia?

Mam do Torunia jakieś 60km

to niedaleko ja kiedys zaopatrywalam sie w bobasie na skarpie ale to bylo z 10 lat temu...i wiem ze otworzyli przy dworcu wschodnim duzy sklep z roznymi akcesoriami dla dzieci i tam pewnie jest sporo wózków ale dla pewności musialabym się przejechac nazywa się atalan czy jakos tak jak tam pojade dam ci znac jak wyglada sytuacja , teraz jestem na uropie poza domem ale wroce to się tam wybiore

A mnie się chyba mdłości skończyły :biggrin2:
Inaczej się nawet czuje ;-)
O 21 jedziemy dziś z synem do Zakopanego pociągiem na tydzień...w pociągu 10 godzin...jak ja to zniose....

A mnie się chyba mdłości skończyły :biggrin2:
Inaczej się nawet czuje ;-)
O 21 jedziemy dziś z synem do Zakopanego pociągiem na tydzień...w pociągu 10 godzin...jak ja to zniose....

będzie dobrze ale fajny urlop ja b lubie gory a w tym roku znowu nad morzem ..moje dzieciaki tylko piach i woda wypocznij i zadroszcze końca mdlosci

reklama
Współczuję mdłości ja może tylko tydzień miałam a tak spokój chyba że głodna jestem to je zjadam albo jakiś zapach nie podejdzie ;) Zazdroszczę wakacji , ja mam od 5 tyg ... ale głównie leżące przed tv :)

Do góry