reklama
dżoł
Fanka BB :)
Czekam az maz wroci i pojedziemy na ip. Wizyte na poniedzialek mam umowiona ale nie chce czekac.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Densik Witaj termin mamy taki sam i ja też po stratach Teraz trzeba być dobrej myśliHej podczytuję nieśmiało od kilku dni i udało mi się ogarnąć 259 stron Jeżeli można jeszcze dołączyć ... w obecnej chwili 10 tydz termin 10.02.2017 i mam nadzieję że dotrwamy do lutego. Jestem po 4 ciążach ale niestety wszystkie zakończone aniołkami więc mam nadzieję że tym razem się uda aczkolwiek strach chyba silniejszy i czasami ciężko o pozytywne myślenie
Pola Ty jesteś z samego Torunia? Mógłbyś mi powiedzieć czy są u Was jakieś porządne sklepy z wózkami? Oglądam wózki na necie ale chyba w ciemno nie kupię muszę zobaczyć na żywo.
hej jestem z Torunia ale wszystko kupuje przez internet na pewno sa 2 sklepy ale czy tam jest duzy wybor to nie wiem musialabym się zorientowac a Ty mieszkasz niedaleko Torunia?
Mam do Torunia jakieś 60km
to niedaleko ja kiedys zaopatrywalam sie w bobasie na skarpie ale to bylo z 10 lat temu...i wiem ze otworzyli przy dworcu wschodnim duzy sklep z roznymi akcesoriami dla dzieci i tam pewnie jest sporo wózków ale dla pewności musialabym się przejechac nazywa się atalan czy jakos tak jak tam pojade dam ci znac jak wyglada sytuacja , teraz jestem na uropie poza domem ale wroce to się tam wybiore
A mnie się chyba mdłości skończyły
Inaczej się nawet czuje ;-)
O 21 jedziemy dziś z synem do Zakopanego pociągiem na tydzień...w pociągu 10 godzin...jak ja to zniose....
będzie dobrze ale fajny urlop ja b lubie gory a w tym roku znowu nad morzem ..moje dzieciaki tylko piach i woda wypocznij i zadroszcze końca mdlosci
reklama