reklama
Witajcie dziewczyny. Znalazłam Wasze forum i chciałabym do Was dołączyć. Jestem w 11 tyg. 3 dniu ciąży. Mam termin na 6 lutego. To będzie moje drugie dziecko. Pierwsze - syn - ma skończone 4 lata.
natkaPolka
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny dołączam do grona lutowych mam Termin mam na 17 lutego, to moja pierwsza ciąża, póki co bez komplikacji i mam nadzieję, że tak pozostanie, aż do rozwiązania Jeżeli chodzi o samopoczucie to akurat gorzej - mdłości już na porządku dziennym - mam nadzieję, że miną wraz z końcem I trymestru
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
witam :-) my rowniez z terminu om na 12 luty :-)Witam Jestem tu nowa, termin mam na 12 luty
witam rowniez pozostale nowe mamuski :-)
dziewczyny, czy Wy juz slyszalyscie bicie serduszka? jesli tak, to w ktorym tyg?
przyznam że zwatpilam, ale mam termin wg om 3/02, ale suwaczek też mi pokazuje 11t3d...Witajcie dziewczyny. Znalazłam Wasze forum i chciałabym do Was dołączyć. Jestem w 11 tyg. 3 dniu ciąży. Mam termin na 6 lutego. To będzie moje drugie dziecko. Pierwsze - syn - ma skończone 4 lata.
Napisane na Mi 4i w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25 Ja serduszko widziałam dwa razy jak bije, ale nie słyszałam;( tętna też nie mierzył...W karcie ciąży mam wpisany w miejsce- tętno. .plusa. czyli chyba ma oznaczać ze tętno jest ale nie badał ile. Może teraz na prenatalnych zbadaja
Klauduska
Fanka BB :)
Dziewczyny jak często miałyście pierwsze wizyty? Ja na pierwszą udałam się w 5tc, a teraz mam przyjść dopiero w 10
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ja byłam w 7 ze względu na plamienia, w 9 kontrola I sprawdzenie czy jest serduszko.
ale generalnie tutaj pierwsze to genetyczne, 11-14 tydzień... chyba bym nie wytrzymała...
ale generalnie tutaj pierwsze to genetyczne, 11-14 tydzień... chyba bym nie wytrzymała...