reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

a co do tesciowki to za moja tez nie przepadam chociaz na pocz b ja lubilam...ale jezeli urodza sie blizniaki musze podejsc do sprawy dyplomatycznie i nie odmowie pomocy ..a nasze relacje zepsuly sie jak mieszlysmy razem ...rozumiem wszystkie dziewczyny co mają dosc swoich tesciowych

reklama
Ja bym też nie wytrzymała na dłuższą metę z teściową. Mama to co innego;)
Pola zdziwisz wszystkich jak nie było bliźniąt w rodzinie ;)

Zrobiłam pierwsze odejscie do ginekologa ,zaznałam szoku!!! było tam tyle kobiet że nie było gdzie usiąść na poczekalni. Miał zeszły tydzień wolne i dlatego taki nawał, pojadę za jakiś czas może się rozluźni... nawet jak dalej dojdą kobietki to trudno będę czekać tak długo jak będzie trzeba.

Ja bym też nie wytrzymała na dłuższą metę z teściową. Mama to co innego;)
Pola zdziwisz wszystkich jak nie było bliźniąt w rodzinie ;)

Zrobiłam pierwsze odejscie do ginekologa ,zaznałam szoku!!! było tam tyle kobiet że nie było gdzie usiąść na poczekalni. Miał zeszły tydzień wolne i dlatego taki nawał, pojadę za jakiś czas może się rozluźni... nawet jak dalej dojdą kobietki to trudno będę czekać tak długo jak będzie trzeba.

hej blizniat u mnie w rodzinie nie ma ale za to wiek matki no niestety w tym roku skoncze 39 lat (sama w to nie wierze wydaje mi sie ze mam 20 )to podobno ma wplyw , powyzej 35 roku zycia rosnie prawdopodobieństwo ciazy mnogiej
dziewczyny bierzecie espumisan ? mam strasznw wzdęcia. ..

Airfix ja mam za tydzień badanie i USG, to też będzie 10 tydzień:p i zastanawiam się czy Bobas też mi tak pomacha;p a widzę najlepszy obraz jest na 3D

Dziewczyny co polecacie na wzdecia? Moze ten espumisan o ktorym wspomina Pola77? Bo ja wczoraj miałam brzuchol jakbym była przynajmniej w 5 miesiacu juz [emoji3]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix ja mam za tydzień badanie i USG, to też będzie 10 tydzień:p i zastanawiam się czy Bobas też mi tak pomacha;p a widzę najlepszy obraz jest na 3D
Asia na pewno pomacha:) ja byłam zmordowana przed wizytą droga i upalem i pepsi piłam .Ale dzidzi najbardziej machalo jak lekarz głowica się zbliżał :) chyba nie lubi intruzów :)

reklama
Do góry