reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2017

cześć dziewczyny zaczelam dopiero wkrecac sie do forum i nie pewnie nie nadrobie tyle jest juz wpisow ale od razu razniej w grupie jak czytam - mamy podobne dolegliwości ja tez mam mdlosci straszne , bole brzucha jakby male - na usg wyszly dwie fasolki- doslownie rozpychaly sie , to moja 4 ciaza i 3 poprzednie tez daly mi w kosc, ale teraz mam 3 super corki i wiem ze warto sie przemeczyc, oby do konca pierwszego trymestru i musi byc lepiej .. pozdrawiam wszystkie dziewczyny:-) :)
Witam :-) dobrze zrozumiałam, czekasz teraz na bliźnięta?

reklama
Evreee Ja jestem w 7 tygodniu i mi w czwartek lekarz tez powiedział ze jeszcze nie ma zarodka, że na dniach się pojawi. Ja nie przyjmuje innej myśli, może być tylko dobrze. Każda kobieta jest inna , inna owulacja zarodki napewno się pojawiają w innych momentach, nie może być u wszystkich tak samo! Tak samo wiele kobiet plami w ciąży a potem dzieci rodzą się zdrowe .

Pola
czyzby to bliźniaki???

Jestem po wizycie, dzidzia strasznie ruchliwa,machala rączkami i nóżkami. Mam śliczne fotki 3d/4d. Widziałam na monitorze w kolorze nawet buzke- dzidzia do mojego męża podobna ;) I z tą szyjka miałam rację ze jest coś źle :/ łożysko jest centralnie na szyjce,szyjka prawie wypada! Macica zeszła na dół. Po porodzie mam mieć jakąś operację podciagania macicy i szyjki bo ze całkiem na zewnątrz wypadnie. Mam odpoczywać ile się da. Ehs łatwo powiedzieć. Pytał czy L4 chce ..Ja mówię jak jest takie od garów i kuchni to chce :) na badania prenatalne -usg i krew dostałam skierowanie na NFZ do Krakowa jadę 3.08.

Wg wczorajszego usg ciąża trochę młodsza niż zakładałam 6w4d więc wiele wskazuje na to, że jednak przeskoczę na marzec o ile oczywiście wszystko dobrze pójdzie. Od soboty plamiłam, wczoraj to już krew, ale na szczęście maluch jest, widać jak pulsuje, więc serduszko pracuje, ale nikomu nie życzę takiego strachu i stresu jaki przeżyłam. Niestety teraz leżenie plackiem.

Wg wczorajszego usg ciąża trochę młodsza niż zakładałam 6w4d więc wiele wskazuje na to, że jednak przeskoczę na marzec o ile oczywiście wszystko dobrze pójdzie. Od soboty plamiłam, wczoraj to już krew, ale na szczęście maluch jest, widać jak pulsuje, więc serduszko pracuje, ale nikomu nie życzę takiego strachu i stresu jaki przeżyłam. Niestety teraz leżenie plackiem.
Wyobrażam sobie co przeżyłaś. Odpoczywaj dużo i się nie forsuj. Będzie dobrze!

Airfix, widzialam Twoje usg, ale sliczne malenstwo i jakie duze :) ktory to tydzien ciazy? Ja juz nie moge sie doczekac kolejnego usg :) na pierwsze poszlam w 8 tc to dzidzius byl maly ale widzialam serduszko i machalo raczkami :)

Dziewczyny wy też tak macie czasem ochotę ukatrupić swoją teściową? I powiedzieć żeby się odpierniczyła od moich dzieci bo sama swoich nie umiała dobrze wychować, wiem bo z jednym z nich żyję na co dzień?? Co za kawał średniej baby z niej zaraz chyba wybuchn tak mnie naładowała. Kiedyś. Chyba powiem jej wszystko co mi na wątrobie leży... Babsztyl wredny!!!! Sporty za wiązankę ale już nie mogę wytrzymać i musiałam się komuś wyżalić.

nie za bardzo moge pisac na forum ale bardzo Ci wspolczuje Rozmaryn Ja mieszkam z rodzina meza i zobaczymy jak to bedzie po urodzeniu dziecka ...

reklama
a krwawienie z jakiego powodu?
lez i wypoczywaj!
Airfix sliczna fotka!

8599e6ydh9ss8jgy.png

Do góry